A 13 hüvelykes Retina MacBook Pro már gyártásban van, valószínűleg bevezeti az őszet [Jelentés]

Az idei WWDC Keynote előtt, általában feltételezhetően az Apple hozzáad egy retina képernyőt minden MacBook-hoz, a potenciálisan mellett Az iMac. Természetesen a történelemre gondolva, okosnak kellett volna lennünk az Apple tervében; Vegye fel a retina egy modellbe, adjon hozzá néhány további előnyt, és csapjon rá zsaroló költségcímkét, és pontosan nézze meg, hogy sok fogyasztó képes ellenállni, amíg a megadott funkciókat az egész fedélzetre nem adják.

Az Apple gyakorlatot végez a funkciók visszatartására-mind a szoftveralkalmazás, mind a hardver alapú-megvásárlására, hogy a fogyasztókat a zászlóshajó kiválasztásakor koaxiális módon választja meg. Pontosan ugyanazt a technikát húzták a Siri -vel, valamint az iPhone 4S -rel, tehát bár csak egy Mac – a vékonyabb, könnyebb MacBook Pro – büszkélkedhet egy retina kijelzővel, úgy tűnik, hogy elfelejtett végső gondolat, hogy 2013 -ban jönnek, ha nem az összes MAC. Kínálja a szuper-éles képernyőket.

Először a pixel-sűrű Hírességek Csarnokába való beillesztés lesz a 13 hüvelykes MacBook Pro, amelyet jelenleg a gyártásban számolnak be. Az NPD DisplaySearch elemzője, Richard Shim szerint a 13 hüvelykes iterációt fel kell készülnie az idén ősszel történő kiadásra. Egy 2560 × 1600 pixel képernyővel, amelyet nyilvánvalóan a Samsung, az LGD, valamint az Sharp gyárt, akkor erősen gyaníthatja, hogy az iPad Mini -vel együtt jelenhet meg, amelyről azt gondolják, hogy valamikor októberben esik le.

“Az ellátási lánc jelzései szerint a MacBook Pro 13.3 – nem a MacBook Air” – mondta Shim. A jelenlegi 15 hüvelykes MacBook Pro, a Retina képernyővel, és óriási a gyakran utazók számára, valamint mint ilyen, számos MacBook-egyén vár valami újat a felületre, mielőtt egy frissítésre gondol. Valójában, a Shim szintén megjegyezte, hogy a létrehozott egységek száma jelentősen meghaladja a 15,4 hüvelykes kijelzőt, és oka annak, hogy a kisebb iteráció nagyobb számban kínál.

Nincs hír arról, hogy mikor a MacBook Air megkapja a rendkívül saját Retina frissítését, bár a várakozás határozottan magas. Mivel az erőforrás-felhasználást a Retina képernyő jelentősen javítja (különösen az akkumulátoron), a Super-SVELTE notebook valószínűleg a legnagyobb nehézséget jelent a gyümölcscég számára.

A Retina képernyővel rendelkező MacBook Air – az IMAC -val együtt – várhatóan a jövő év elején áll fel.

Nem várhatunk.

(a CNET -en keresztül)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

A 13 hüvelykes MacBook Pro a Retina képernyővel újabb megjelenést jelent a benchmark webhelyen

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.