3 Android alkalmazások, amelyek segítenek jobban aludni

A különféle kutatások szerint, egy átlagos felnőttnek 6-7 órás alvásra van szüksége a megfelelő működéshez. Az alvás az az egyetlen dolog, amire mindannyiunknak nagyon szükségünk van ahhoz, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a testünk visszanyeri az elvesztett energiát. Nagyon hasonlít a telefon akkumulátorának feltöltésére. De sokkal több, mint nem, mi évezredünk, soha nem aludunk elég. A Binge -tól kezdve a kedvenc TV -műsorának élvezéséig a Limitless Facebook -hírcsatornán keresztüli görgetéséig nagyon sok zavaró képességünk van. És ezek közül a zavaró tényezők közül egyre nehezebbé vált számunkra, hogy jó alvást kapjunk. Íme egy 5 alkalmazás listája, amelyek segítenek jobban aludni.

TwilightApppp

A Twilight egy olyan alkalmazás, amely segít kiszűrni a kék lámpákat a telefon kijelzőjéből. Tehát mi a helyzet ezzel a „kék fényvel”? A kutatások azt sugallják, hogy az alvás előtti kék fénynek való kitettség torzíthatja a természetes alvási ritmust, és képtelen elaludni. Ennek oka a szemedben lévő fotoreceptor, melanopsin. Ez a receptor érzékeny a kék fény keskeny sávjára a 460-480 nm-es tartományban, amely elnyomhatja a melatonintermelést-egy hormont, amely felelős az egészséges alvás-ébrenléti ciklusokért.

Olvassa el: a 3 legnépszerűbb alkalmazás, amely segít a dohányzásról való leszokáshoz

A Twilight alkalmazás sokkal puhabbá teszi az eszköz képernyőjét a szemedben, a napszakhoz való alkalmazkodással. Szűri a telefon vagy a táblagép által a naplemente után kibocsátott kék fényét, és puha és élvezetes piros szűrővel védi a szemét. Szerezd meg az alkalmazást az alábbiakra kattintva:

[GooglePlay url = ””/]
Alternatíva – Kék fényszűrő – Éjszakai mód
[GooglePlay url = ””/]
Aludj Androidként

Az alvási ciklusok nagyon fontosak a megfelelő alváshoz. A helyzet az, hogy a testünk szereti a „rutinot”. Ha minden este ugyanabban az időben alszik, minden este ugyanolyan időtartamra, akkor a test megszokja a ciklust vagy a rutinot. A következő alkalommal, amikor az adott idő közeledik, a teste érzékelni fogja, és automatikusan álmosnak érzi magát.

Ez az oka annak, hogy az alvási ciklus nyomon követése elengedhetetlen, és vannak olyan alkalmazások, amelyek segítenek ugyanezt tenni. Alvásként az Android az egyik ilyen alkalmazás. Noha ezek az alkalmazások nem tökéletesek, feltétlenül segítenek az alvási ciklusok nyomon követésében és kezelésében. Az alvás, mivel az Android jobban követi a riválisait, sok statisztikát vezet, ébresztési ellenőrzési feladatokat végez, hogy abbahagyja az alvást, felismeri a horkoláskor, rögzíti az összes „Sleeptalks” -t, és még sok minden mást. Szerezd meg az alábbiakra kattintással:

[GooglePlay url = ””/]
Alternatíva – Jó reggelt
[GooglePlay url = ””/]
Ön is tetszik: 5 kötelező segédprogram az androidhoz

Pzizz – Mély alvás és hatalom Nap

Amikor megpróbál elaludni, még a legkisebb dolgok is bosszantóak lehetnek. Az óra ketyegésének hangja, a szomszédok halvány hangja, a házon kívüli autók hangja, stb. Teljesen lehetetlen (kivéve, ha természetesen van sok $$$). Megfigyelted már, hogy néhány ember sokkal könnyebben elalszik, amikor a TV a háttérben fut? Mások szeretik az eső hangját vagy a kandalló hangját. A környezeti zaj (vagy háttérzaj) alkalmazások csak ezt kínálják. A háttérzaj jelenléte sokkal zavaróbb zajokat fulladhat ki, és kevésbé észrevehetővé teheti őket.

A Pzizz alvás-optimalizált környezeti zajt használ. A zene, a hanghatások és a hangátvitel keverékével Pzizz megígéri, hogy elhallgattatja az elmédet és aludni. A legjobb élmény érdekében a fülhallgató ajánlott. Szerezd meg az alkalmazást az alábbiakra kattintva:

[GooglePlay url = ””/]
Alternatíva – puha murmur
[GooglePlay url = ””/]
Szóval, meddig alszol? Mi a trükköd, hogy gyorsabban elaludj? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Leave a Reply

Your email address will not be published.