Állítólagos iPhone 6 USB -töltő felület az interneten, friss új stílusú [fotó]

Rengeteg szivárgással találkoztunk az elmúlt napokban, az Apple vadonatúj villámkábel -televíziójához kapcsolódóan, reverzibilis USB -csatlakozóval, amely kötelező az új iPhone 6 -mal szállításhoz

A Weibo kínai közösségi médiahálózatról szóló közzététel szerint úgy tűnik, hogy az Apple végül újratervezheti a híres USB -töltőt, és egy teljesen új megjelenést nyújthat az iPhone 6 frissítésének kiválasztására, amelyet szeptember 9 -én nyilatkozatra szánnak. Noha nincs módszer annak ellenőrzésére, hogy ez a szivárgás legitim -e, azonban arra gondolva, hogy a nem kiadott Apple -termékek milyen durván szivárognak -e ki manapság, ezért a nemrégiben feltárt képnek van némi súlya.

Az a dolog, amelyet itt rendkívül izgalmas megjegyezni, maga a töltő mérete. Amellett, hogy pontosan úgy megy, hogy az Apple szereti a dolgokat levágni, és úgy tűnik, hogy ez a szivárgás elszakad a dolgok tipikus formájától.

Ugyanígy valószínű, hogy az új töltő sokkal erősebb, mint azok, amelyek az előző – valamint a jelen – iPhone -okkal szállítottak, amelyek bizonyos mértékig megvitathatják a fizikai dimenziók kis lendületét. Végül is, úgy gondolják, hogy az iPhone 6 nagyobb akkumulátorral felszerelt, és egy sokkal erősebb töltőt szállít a készülékkel, mert a mai hivatalosan kínáltak sokkal több időt vesznek igénybe, hogy 0 -tól felszámítsák a készüléket 0 -tól. Az összes módszer akár 100 -at is. Ha ez a helyzet, akkor itt szeretnénk az Apple hüvelykujját adni itt.

De megint ez az összes sejtés, és valószínűleg tévedünk, beleértve ezt a kiszivárgott képet is. Amellett, hogy ez igaz, akkor konkrétan vagyunk, hogy sokkal többet fogunk hallani róla az elkövetkező napokban.

Úgy gondolja, hogy az új USB -töltő sokkal jobban néz ki, mint amit az Apple jelenleg kínál / hajók? Hisszük, hogy ez egy friss látvány, bár szeretnénk hallani az Ön véleményét róla, tehát csökkentse gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

(Forrás: Weibo)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Harmadik féltől származó villámkábel-televízió már megvásárolható reverzibilis USB-csatlakozóval

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.