4Ithumbs fizikai billentyűzet iPhone -hoz

Mindenféle dolgot hallott volna a különböző okostelefon -gyártóktól arról, hogy az iPhone fizikai billentyűzetének hiánya teljesen nem válasszon nehéz textert. Tehát azoknak, akik nehéznek találják, hogy átváltanak más okostelefonokról, például a BlackBerry -ről az iPhone -ra, mert a rajta lévő fizikai billentyűzet puszta hiánya miatt a 4Ithumbs a válasz az Ön számára.

Egyetértünk abban, hogy a 4Ithumbs azoknak szól, akiknek nehéznek találni, hogy átmenetet végezzenek más okostelefonokról. Azt akarjuk, hogy mindenkinek jó tapasztalata legyen az iPhone -val. A 4Ithumbs ezt megvalósítja, anélkül, hogy feladná a kivételes termék fantasztikus tulajdonságait. ”

A 4Ithumbs könnyen telepíthető és használható. Ez egy alapképernyő -overlay, amely dudorokat ad az iPhone kijelzőjén. Ezek a dudorok megfelelnek a pontos helyeknek, ahol a virtuális kulcsok az iPhone képernyőn helyezkednek el, amikor virtuális billentyűzet módban használják. Ez a kiegészítés nem matrica, és ennek eredményeként könnyen eltávolítható, ha már nem kívánatos. Itt található a funkció videó bemutatása:

Még a 4Ithumbs opcióval is, a teljes iPhone képernyőn láthatja a teljes iPhone képernyőt. Ez a billentyűzet sokszor eltávolítható, amennyit csak akar (például játékhoz stb.), És az iPhone hátoldalán tárolható. Ez mind a hagyományos, mind a táj üzemmódban kapható. A 4Ithumbs valószínűleg a legerősebb képernyővédő, amely ma a piacon elérhető, és fantasztikus mértékben csökkenti a tükröződést. Nem ad hozzá súlyt vagy dimenziót az iPhone -jához, és lényegében nem észlelhető, kivéve annak érzését. Élvezze ezt a telepítési videót, hogy megtanulja, hogyan kell a telefonjára bekapcsolni. [Az Engadget -en keresztül]

Ön is szeretné megnézni:

iPhone, amely Androidot futtat. fajta.

Jel -emlékeztető iPhone -hoz

Aláírja a papírokat iPhone segítségével

Csak az idő fogja megmondani, hogy a 4Ithumbs ellenőrzi -e, hogy optimális opció legyen az iPhone felhasználók számára.

Köveshet minket a Twitteren, vagy csatlakozhat a Facebook rajongói oldalunkhoz, hogy naprakészen tartsa magát az összes jelenlegi iPhone kiadásról.

Leave a Reply

Your email address will not be published.