Az amerikai tizenévesek 82% -ának van iPhone -ja, a Survey

szerint egy olyan összevonás, amelyet sok szülő manapság összecsap, amikor az ideális idő lehet, hogy nem lehet, hogy fiatalok telefonokat szerezzenek. Azok közülünk, akik a mobiltelefon érkezése előtt nőttünk fel, sokkal kevesebb okostelefon, nem volt ez a probléma a közösségi hálózattal, valamint még az iskolai munkákkal is, amelyek most rendkívül sokat kapcsolódnak az okostelefonokhoz, valamint a táblagépekhez, még sok más, valamint a Sokkal több fiatal kéri, mind pedig a fogadás, a legelső okostelefonjuk.

Piper Jaffray új jelentése szerint az öt amerikai tizenéves közül négynek már van egy iPhone, valamint a szám növekszik.

2014 tavaszától a tinédzserek körülbelül 60% -a volt, és ezt a jelentés szerint 82% -on ült, amelyet évente kétszer futtatnak, és az elmúlt négy évben is. A tavalyi 78% -ról a mai 82% -ra növekvő lendület pontosan megmutatja, hogy a tizenévesek milyen gyorsan választják az iPhone készülékeket.

Az iPhone tulajdonjog a tizenévesek körében még magasabb is lehet – a tizenévesek 84% -a állítja, hogy a következő telefonja iPhone lesz.

Az iPhone ellenálló népszerűsége Amerika magas intézményeiben szintén az Apple élvezéséhez vezethet. A tizenévesek 20% -a azt tervezi, hogy az Apple élvezheti a következő 6 hónapban, valamint az Apple a 2. leginkább preferált márka a felső jövedelmű tizenévesek körében, csak a Rolex mögött, a felmérés szerint.

Noha kétségtelenül lehetetlen olyan számokat szerezni, amelyek 100% -ban reprezentatívak, ha ilyen felméréseket hoznak ki, a Piper Jaffray kijelenti, hogy a saját felmérése számtalan tizenéves volt 40 különböző államban. Nem követeltük fel a felmérést, hogy megértsük, hogy az iPhone kiemelkedő szerepet játszik a tinédzserek körében, valamint az iPhone SE-vel, valamint a régóta élő régebbi iPhone-okkal, amelyek kiemelkedő szerepet játszanak a zászlóshajóval, a csúcskategóriás eszközökkel együtt. Az iPhone felállás most ideális, így a szülők számára sok költségpontot kínál.

Ez valószínűleg fellendülni fog ebben az évben később, amikor a három új kézibeszélő szeptemberben vagy annak körül három új kézibeszélőt fedeznek fel.

(VIA: Bloomberg)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

A PUBG Xbox 12. frissítés, a Patch Notes kiadása, itt található a részletek

JAVÍTÁS: „Hozzá akar érni a Snapchat-t egy harmadik fél alkalmazással” hibával, az alábbiak

PUBG Mobile 0.4.0 APK Androidhoz, az iOS alkalmazás világszerte kiadás küszöbön áll

Jailbreak iOS 11.3 Frissítés: A biztonsági kutató megtalálja a kernel hibát a legújabb nyilvános firmware -ben

IOS 11.2.6.

Töltse le az iOS 11.4 béta 1 IPSW linkeket, OTA frissítést az iPhone -hoz, valamint az iPad -t

Töltse le az iOS 11.3 IPSW linkeket, a végleges verzió OTA frissítése ideális

Jailbreak iOS 11.3 / 11.2.6 / 11.2.2 az iPhone -on, valamint az iPad [Állapotfrissítés]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web összes jelenlegi áramáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published.