5 nagy ok, amiért ma kell frissítenie az iOS 10 -et

, itt van 5 nagy oka annak, hogy azt gondoljuk, hogy ma frissítened kell az iOS 10 -re a kompatibilis iPhone, iPad vagy iPod Touch eszközön.

Nos, sok megbeszélés és megbeszélés után végre végre vagyunk abban a pontban, ahol az iPhone és az iPad tulajdonosoknak fel kell tüntetniük maguknak, hogy minden alapvető kérdés: „Belépjek be két lábat, és töltsük le az Apple legújabb mobil operációs rendszerét az összes eszközhöz ma minden eszközhöz. ? Ha segítségre van szüksége a kérdés megválaszolásához, akkor nézd meg az alábbi okokat, hogy segítsünk -e segíteni a döntéshozatalban.

100+ új hangulatjel

Digitális életünk azon alapul, hogy kommunikáljunk egymással, és olyan eszközök, mint az Apple iPhone és iPad, ezt hihetetlenül könnyű megtenni, és természetesen mi lenne a digitális kommunikáció azoknak a gyönyörű kis hangulatjelek nélkül, amelyek lehetővé teszik az érzéseink és gondolataink kifejezését. ikonok anélkül, hogy vissza kellene esniük a szavakhoz? Az iOS 10 kiterjeszti a hangulatjelek révén történő kommunikáció képességét azáltal, hogy sokkal több fantasztikus új hangulatjel -karaktert vezetünk be, ideértve a meglévő hangulatjelek további nemi és faji lehetőségeit is, amelyeknek jobban meg kell engedniük a változatos és gyönyörű világ ábrázolását, amelyben élünk.

Az alábbiakban néhány új hangulatjelek nagy felvételei vannak. Sokkal többet erről érdemes megnézni: Hivatalos: Az iOS 10 100 új hangulatjel -karaktert ad hozzá, itt vannak a részletek.

100+ új funkció

Az Apple az iOS 10 -et a mai napig az iOS legnagyobb változásaként osztályozza. Lehet, hogy végső soron a vizuális tervezési szempontból ugyanolyannak tűnik, de a színfalak mögött annyi, az új funkció és az integrációk szempontjából sok történik, hogy ez valójában hatalmas változás. A fenti kommunikációs témából folytatva az iOS 10 bevezet egy átalakított üzenetek tapasztalatát, amely új módszereket tartalmaz az iMessages kommentárokkal és firkákkal történő felhasználására. A platform új interaktív értesítési élményt is hoz, valamint a 3D -s érintést azok számára, akik kompatibilis eszközzel rendelkeznek.

Az üzenetek alkalmazás új animációkat, reakciókat és saját szakaszát kap az App Store -ban

A fotózás és a fotószerkesztés rajongói imádni fogják a megújult Photos alkalmazás élményét, és az új és továbbfejlesztett Apple Maps élmény vitathatatlanul a platform legjobb verziója. Az újdonságok átfogó bontásához olvassa el a témát: 100+ iOS 10 rejtett / titkos funkciók az iPhone és az iPad számára [Lista].

A fotók új intelligens keresési élménye lehetővé teszi a fotók szűrését az objektumok/emberek által benne

Jobb teljesítmény, mint az iOS 9

A funkciók és a funkcionalitás eltekintve, amikor az operációs rendszer új főbb verziója elindul a mobil eszközökhöz, akkor leginkább azt várják el, hogy a hangsúly arra törekszik, hogy a firmware valóban hogyan teljesít az eszközön. Szerencsére az iOS 10 már több béta -ban megmutatta nekünk, hogy több szempontból felülmúlhatja az iOS 9 -et. Nem a vakításról vagy a földromboló fejlesztésekről beszélünk, de természetesen elég ahhoz, hogy nincs problémája vagy aggodalma, hogy a telepítés káros lesz.

Siri integráció harmadik féltől származó alkalmazásokkal

Mint az üzenetek, a Siri is megnyílt a fejlesztők számára

Az iPhone és az iPad felhasználók sírtak a Siri változásai miatt, és az Apple megfelelően kötelezte az iOS 10 -et. , Harmadik fél fejlesztõinek biztosítása a Siri építésének luxusának az App Store alkalmazás élményeibe.

A legújabb és legnagyobb

Időnként csak azért jön le, hogy a legújabb és legnagyobb firmware -t futtassa az eszközhöz. Hacsak nem ül az iOS 9.3.3 -on, és nem akarja garantálni a jailbreak képességeit, akkor az iOS 10 lesz a legjobb hely. Szeresd önmagad. Legyen kedves a készülékével, és most szerezze be a legjobban.

Ön is szeretné megnézni:

5 ok, amiért nem kellene ma frissítenie az iOS 10 -et

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 10 -et iOS 9.x -re [oktatóanyag]

Jailbreak iOS 10 / 10.0.1 iPhone, iPad, iPod Touch esetén [legújabb állapotfrissítés]

Töltse le az iOS 10 / 10.0.1 linkeket és telepítse az iPhone 6s, 6, Plus, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [oktatóanyag]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.