iOS 10.3.3 A Jailbreak részletesebbé válik, itt van az, amit meg kell értenie

Uncategorized

tervező, valamint a Hacker Tihmstar, amikor ismét a Twitterbe vitte, ezúttal extra betekintést nyújtott az IOS 10.3.3 jailbreak -be.

Korábban a hacker megosztott egy képernyőképet a Cydia -ról, amely egy Jailbroken IOS 10.3.3 eszközön futott, és mindannyian azt hitték, hogy a börtönbreak küszöbön áll. Ez a legújabb tweet megkísérli eltávolítani bármilyen zavart, és sokkal több részletet kínál a Jailbreak -ről.

Mindenekelőtt a Tihmstar legújabb tweetje azt sugallja, hogy a Jailbreak szomszédságának tagjai, hogy nyugodtan és türelmet gyakoroljanak, ahol ez az iOS 10.3.3 Jailbreak vonatkozik. A közösség meghatározásával, valamint a tweetek számával, valamint a válaszokkal ítélve, hogy a hackerek az eredeti részesedése hátulján állnak , felszólítva ezt a legújabb tweetet, amelyet közzétesznek. A benne található információk megerősítik, hogy „a 10.3.3 Jailbreak még nem is megtörténik”, valamint hogy még mindig hiányoznak a fontos elemek.

Ami igazán hiányzik, a Tihmstar ellenőrizte, hogy szolgáltatásának jelenleg nincs olyan megfelelő homokozófoltja, amely lehetővé tenné a Cydia számára, hogy teljesen és megfelelően működjön a telepített eszközön, a javítások beépítéséhez, hogy a MobileSubstrate -t ​​kaphassa. (Cydia szubsztrát) Munka.

A jailbreaknek nem érdemes e két dolog egyike nélkül lennie, ami azt jelenti, hogy még mindig sok tennivaló van, mielőtt ez a szolgáltatás még a nagyközönség számára is felszabadul. A tervezőnek szintén be kell csomagolnia egy olyan eltolási sorozatba, amely támogatná az iOS 10.3.3 futtató extra eszközöket. Jelenleg szolgáltatása csak az Apple 32 bites iPhone 5-es eltolásait tartalmazza.

És végül, amikor ezeket a dolgokat beépítették, össze kell állítania egy elegáns alkalmazást, amely valóban lehetővé teszi a Jailbreak végrehajtását eszközökön. A valóságban ez a „képzeletbeli” alkalmazás valószínűleg egy képernyős alkalmazás lesz, amelynek börtöngombja van, de amint már tudjuk, a stílus nem igazán számít, mindaddig, amíg a feladat megtörténik, valamint a hasznos teherbe kerül befecskendezték a szükséges munka elvégzéséhez.

Lol calk down srácok. Ezt a 10.3.3 jailbreak még nem is történt meg. Még mindig hiányzik:
– Megfelelő homokozó javítások, hogy a Cydia teljesen működjön (talán)
– Foltok, hogy a mobileBstrate működjön
– bármi eltalálása, mindazonáltal i5 10.3.3
– Elegáns alkalmazás

Még mindig sok munka

Nem osztottak külön információt arról, hogy mikor készül ez az extra munka, vagy mikor készül fel a 10.3.3 jailbreak szolgáltatás a kiadásra. Ahogyan a tweet mondja, bár rosszul írták, itt az ideje, hogy mindenkinek megnyugodjon, és biztosítson ezeknek az embereknek a területeket, valamint rugalmasságot is a munkájuk elvégzéséhez.

(Forrás: @tihmstar [Twitter])

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Az iOS 11.2.1 -ről 11.1.2 -re való leminősítés a börtönbe nem lehetséges, miért

Az iOS 11.2.1 / 11.2 börtönbreak el nem sikerült elérni

Letöltés: iOS 11.2.5 Beta 1 IPSW linkek, az OTA frissítése az iPhone -hoz, valamint az iPad -hez

iOS 11.2.1 Kiadási megjegyzések / ChangeLog: Itt minden új változás van

Töltse le az iOS 11.2.1 IPSW linkeket, valamint az OTA frissítést fontos javítással

Töltse le az iOS 11, 11.2, 11.1.2 linkeket és beállítva az iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [bemutató]

Leminősítés iOS 11/11.2.1-től 11.1.2-ig az iPhone-on vagy az iPad-en [How-To Guide]

Jailbreak iOS 11/11.2.1 / 11.1.2 az iPhone -on, valamint az iPad [Állapotfrissítés]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.