Az Apple a fekete péntek ajánlatait kezdi az interneten az iMac -en, a MacBook -on, valamint az iPod Touch

Uncategorized

A Black Péntek már a világ egyes részein kezdődött, ami a 2009. évi ünnepi vásárlási szezon kezdetét jelzi. A különleges nap megünneplése érdekében az Apple szinte az összes kiemelkedő termékterméken bemutatta az év egyetlen eladását. Ide tartoznak: 8-10% diszkontráta 21,5 ”, valamint 27 ” iMac, valamint MacBook Pro, 10% az iPod Nano-n, valamint az iPod Touch-on, valamint körülbelül 8-9% az Apple TV-n. Az Apple kiegészítők, valamint a szoftverek kínálata magában foglalja: Időkapszulát, Flight Terminal Extreme -t, Nike+ kiegészítőket, iPhone kiegészítőket, fejhallgató, IWork, Magic Mouse, vezeték nélküli billentyűzet, valamint más szoftverek nagyszerű ajánlatait, valamint a harmadik ünnepségek hardver kiegészítőit is. –

A fekete péntek eladási felhasználása már az ausztrál és az új -zélandi Apple Store oldalán található. Ezeknek az eladási felhasználásoknak hamarosan fel kell állniuk az amerikai és az európai almai üzletekben is. Hagyjuk, hogy megértsük, amint ők is fel vannak állítva. Az eladási ajánlatok, amint azt a Mac pletykák jelentették, a legfinomabbak, ha összehasonlítják őket azzal, amit mások, mint például a Microsoft használnak ezen a különleges napon.

Miután kijelentette, hogy a felhasználások nem olyan szegények, és érdemes kimenni, hogy olyan Apple termékeket kapjon, amelyekről ilyen régóta álmodott. 10% kedvezmény a 27 hüvelykes IMAC -nál olyan ajánlat, amelyet valószínűleg ma nem akar hiányozni.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

A fekete péntek számítógépe 2009 -es Windows 7 PC -n kínál

Fekete péntek webes értékesítései, valamint 2009 -es roundup -ot kínálnak

Fekete péntek az interneten az iPhone alkalmazásokhoz és a játékokhoz is kínálnak

Keressen a fekete péntek ajánlatait az interneten az iPhone -on, valamint az iPod touch -ot

2009 -es fekete péntek ajánlatok a Netbook -on, a Zune HD, az Xbox 360 Elite

Hogyan lehet az Apple Magic Mouse működni a Windows 7 -ben

1. frissítés: A fekete péntek ajánlatai már az Egyesült Királyságban és más európai országokban vannak.

2. frissítés: Az Apple fekete péntek ajánlatai most már az amerikai üzletben is vannak. Sokkal több információt fedezhet fel róla, ideértve az itt közzétett bejegyzés összes felhasználásáról szóló költségeket.

Megfelelhet velünk a Twitteren, vagy csatlakozhat a Facebook rajongói oldalunkhoz, hogy naprakészen tartsa magát a jelenlegi fekete pénteki ajánlatokról.

Leave a Reply

Your email address will not be published.