A 2019 -es iPhone A13 CPU a TSMC -től az új N7 Pro 7NM gyártási folyamat

Uncategorized

felhasználására az Apple bemutatta az iPhone XS -t, az XS Max -ot, valamint az XR -t, amelyet a 7NM A12 CPU hajtott Mondva nekünk, hogy a 2019. évi iPhone felépítés szintén 7NM chipet fog működni, azonban a TSMC -től eltérő „N7 Pro” gyártási folyamat alapján.

Hallottuk a jelentéseket, hogy a TSMC felkészült arra, hogy a közelmúltban a 7nm -es chip produkciós sebességgel induljon, a Timescales pedig a következő évig terjed.

Az ipari időkből származó legújabb információ azt sugallja, hogy a TSMC 7NM chipjeit ebben a negyedévben készítik el, EUV vagy extrém ultraibolya litográfiai technológia felhasználásával. Ez az innováció lehetővé teszi a sokkal pontosabb chip -kialakítást kisebb méretben.

Érdekes, hogy az Apple nem lesz a legelső ügyfél az új TSMC 7NM chipeknél. Ehelyett ehelyett Huawei lesz, mert a Hisilicon Kirin 985, bár az Apple A13 chipje hamarosan megfelel az N7 Pro nevű termelési folyamat kissé testreszabott változatának. A Kirin 985 előállításához alkalmazott eljárást N7+-nak nevezzük, bár nem távolítja el a tényleges különbségeket.

A jelentésnek A13 CPU -ja van az új N7 PRO folyamattal, amelyet a második negyedévben később, a tömegtermelésre készítettek, amely feltételezhető, hogy nincs kérdés, ideális idő lesz az Apple számára, hogy az év későbbi szakaszában bekerüljön a 2019 -es iPhone sorozatba.

Az A13 CPU új, 7nm -es chip -gyártási folyamata alapján az új iPhone felállás valószínűleg egy újabb jelentős sebességjavításra kerül az idén, csakúgy, mint az iPhone X -rel 2017 -ben. Amellett, hogy a Samsung S10 -es sorozat, a Snapdragon 855 jól teljesítő, izgalmas lesz pontosan látni, hogy a 2019 -es iPhone készülékek hogyan teljesítenek, különösen egy új chip stílusú.

(VIA: Digitimes)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 12.2 végleges IPSW linkeket, valamint az OTA frissítést az iPhone -hoz, valamint az iPad -t

Letöltés: iOS 12.3 Beta 2 IPSW linkek, OTA frissítés a MacOS 10.14.5 béta 2 -es, tvOS 12.3, Watchos 5.2.1 kiadása

iOS 12/12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak frissítés, amelyet az UNC0VER vezető fejlesztője kínál

iOS 12.2 Jailbreak státusz: Itt van, amit meg kell tudnia

Jailbreak iOS 12/12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 UNC0VER, valamint Cydia beállítása, itt pontosan hogyan [oktatóanyag]

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12.2 -t iOS 12.1.4 -re az iPhone -on vagy az iPad -en

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legutóbbi naprakészen tartsa magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published.