A legjobb egyedi ROM-ok az ASUS/Google Nexus 7

Nexus 7 számára egy együttműködött tabletta, amelyet az ASUS készített a Google számára. A 7 hüvelykes Nexus 7 mérföldkőnek tekinthető, tekintve, hogy ez volt a legelső tabletta, amely csatlakozik a Nexus sorozathoz, mindkettő, egy okostelefon, valamint egy táblagép integrálása, amely viszont az egyéni tapasztalatait új magasságokba vitte. A Nexus 7 tartalmazza az Android Jelly Bean 4.1.1 -et a dobozból, és szintén igénybe veheti az új frissítéseket a 4.2.1 -ig. Ön egyike a Lucky Nexus 7 egyén, aki egyedi támogatást keres erre a csodálatos Google zászlóshajóra?

Miután már kinyitotta a Bootloader-t, telepítette az egyéni gyártású gyógyulást és a Nexus 7 gyökerét, érdemes megtapasztalnia néhány egyedi ROM-ot és azok fejlesztését ezen a figyelemre méltó eszközön. Először is, nem mindannyian értjük, hogy milyen egyedi ROM-ok vannak, valamint mit szolgálnak minket, tehát egy ideig fedezem ezt az aggodalmat, és folytatom a legjobban elkészített legjobban gyártott legjobban gyártott felsorolást. Roms a kezedbe. Míg egyes embereknek, akiknek már téves elképzeléseik vannak az egyedi gyártású ROM-okkal kapcsolatban, a készüléküket meg kell vizsgálniuk!

Ajánlott olvasás:

Felhívjuk figyelmét, hogy ahhoz, hogy bármilyen típusú egyedi ROM-ot beállítson a Nexus 7-en, fel kell nyitnia a bootloader-t, valamint az eszköz gyökerét is. Még nem tette meg, kérjük, menjen tovább az Easy Oktatóanyagunkhoz: Kattintson ide

Mik azok az egyedi ROM-okok, hasznos-e ezeket az egyedi gyártású ROM-okat felállítani?

Az egyedi ROM -ek az utángyártott Android firmware, amelyet az OEM nem támogat. Ezeket általában az Android tervezők a világ minden tájáról kínálják a nyilvánosság számára. Az egyéni gyártású ROM-okat vagy a Google forráskódja, azaz AOSP (Android Open Source Project) -ből fejlesztették ki, vagy a Gadget gyártó ROM-jának (Stock ROM-ok vagy gyári ROM-ok) testreszabott verziói, valamint a TOVALOM funkciókkal, amelyek nem rendelkeznek az állományhoz. Roms. Néhány kiemelkedő egyedi ROM-k között szerepel a CyanogenMod (CM), az Android Open Kang Job (AOKP), a MiUI, az Android kódnév (CNA), az oxigén, a paranoidandroid, valamint még sok más.

Az egyéni gyártású ROM telepítése kizárólag a felhasználó opciója, szem előtt tartva, hogy ezeknek a ROM-okoknak egyik sem károsítja a készüléket, amíg figyelmezteti az utasításokat és az információkat. Sok helyzetben hasznosnak bizonyul, figyelembe véve, hogy sokféle funkciót szolgáltat, mint például a CPU túlkiklusa/alullokkolása, a rendszerkeret módosítása, a belső alkalmazások módosítása, a teljes keretrendszeri támogatás, a hosszabb kompatibilitás stb.

Ugorjunk tovább a legjobb, egyedi készítésű ROM-okhoz, amelyeket az Asus/Google Nexus 7 számára kínáltak.

Megjegyzés: A listázás az XDA Nexus 7 szakaszban szereplő egyedi megjegyzések és megjegyzések alapján történik. Ezenkívül a tőzsdei tőzsdei nem adják meg a kb. Top 5 ROM-ot, hanem a legmegfelelőbb, egyedi gyártású ROM-okat, amelyeket maguk az egyének választottak ki, figyelmen kívül hagyva a hozzárendelt számokat.

Ügyeljen arra, hogy szigorúan betartja a ROM villogási útmutatásait (ha van), hogy megakadályozza a készülék bármilyen típusát. Ha nem adnak utasításokat, akkor betartja a szokásos folyamatot, amellyel bármilyen típusú egyedi ROM-ot villog.

1. Codefireex SR1 ROM (JB 4.2.1)

Fejlesztő: Synergye

Felülvizsgálat:
A Codefireex ROM sorozat a népszerű Codefirex csapat tervezőinek megosztott fejlesztése. A ROM az Android 4.2.1 Jelly Bean -en alapul, és már kínálták a speciális népszerű eszközöket, kezdve a HTC Wish HD -vel, a Samsung Galaxy Siii (Verizon) és az LG/Google Nexus 4. Teljesítmény és stabilitás, egy karcsú, egyéni interfésztel együtt. A Codefireex ROM -ot az AOSP Master Branch -en, valamint a CyanogenMod kódon fejlesztették ki, valamint most azt tervezi, hogy az egyéneknek hatalmas funkciókat és fejlesztéseket biztosít a saját kiváló minőségű CFXSettings -rel; A meghosszabbított funkciókhoz, valamint a modokhoz kiemelt eszközkészlet egyesül a saját eszköz beállításaiba. Nem csak az egyedi gyártású felület, azok számára, akik szeretik a vaníliaélményt, gyorsan átválthatnak rá a CFXSettings segítségével, és igénybe vehetik az egyéni gyártású ROM jellemzőit a vanília lényegével.

A Codefireex ROM -ot a Nexus 7 -hez már kedvesnek nyilvánították, gyors teljesítményben, valamint az UI -ban simaak is az egyének.

Látogasson el az eredeti XDA szálra a jelentési problémák és a hibák (ha vannak). A Codefirex kódhoz való hozzájáruláshoz lásd a BitBucket forráskódját.

Hogyan kell telepíteni:
Mivel a fejlesztőnek nincs bizonyos útmutatása, akkor az útmutató betartásával villog.

2. Paranoidandroid 2.9.9 ROM (JB 4.2.1)

Fejlesztő: Aaronpoweruser

Felülvizsgálat:
Paranoidandroid vagy rövid „PA” -ban az egyetlen ROM az Android számára, amely támogatja a valódi hibrid módot. A PA -t az Android 4.0.x (fagylalt szendvics) rendszere alatt vezették be, valamint jelenleg büszkén támogatja az aktuális Android verziót; Jellybean 4.2.1. Ezt a ROM -ot már kínálják a Total Nexus sorozat okostelefonjai számáranullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.