Az Amazon elindítja az Echo Simulator -ot, így tesztelheti az Alexa -t a böngészőben

Uncategorized

. A digitális asszisztens világa az utóbbi időben sok figyelmet kapott. Az Amazon Echo nagyon sok pletykát szerzett a késő sajtó között, és a Google a múlt héten bejelentette, hogy a játékba kerül a saját hardverével, a Google Home -nak. Az Apple-nek is azt pletykálták, hogy egy Siri-alapú otthoni asszisztens eszköz fel van-e emelve a hüvelyét, de ez csak pletykák ezen a ponton. Jelenleg az Amazon visszhangja és az Alexa beépített támogatása uralja a kakasot.

Úgy tűnik, hogy az Amazon szívesen gondoskodik arról, hogy ez továbbra is fennáll -e, mivel elérhetővé tette egy „Alexa Skill Testing Tool” nevű online szimulátort, hogy segítse a leendő ügyfeleket abban, hogy megtapasztalják, milyen érzés az eszköz otthonában történő használata.

A szimulátor, amely az Amazon Echo -t először a webböngészőbe helyezi, célja, hogy a potenciális felhasználók számára előadást kezdeményezzen arról, hogy milyen érzés az Echo és Alexa mellett élni. Az új webes szimulátor szintén olyan dolog, amely jó betekintést nyújthat a fejlesztőkbe arról, hogy milyen érzés az ECHO használatával, és egy adott időszak alatt beszélni az Alexával – olyasmi, ami egy olyan világban, ahol a Google és az Apple egyaránt a szélén állnak. a piacra való belépés. Aki a legjobb alkalmazásokkal vagy integrációval rendelkezik, valószínűleg a tetején jelenik meg.

Az Amazon Echo nem feltétlenül új eszköz a technológia világában, de fejlesztési csapata csendesen folytatja üzleti tevékenységét, és arra épít, amit Alexa látszólag napi szinten képes. Ha akár a Google, akár az Apple versenyez ebben a tekintetben, akkor fel kell lépniük az ECHO képességeivel, mielőtt túlléphetik őket, és ez nem lesz könnyű, még e két vállalat számára sem.

Az Alexa-alapú online szimulátor elérhető az Echosim.io oldalon. A weboldal megköveteli, hogy rendelkezzen egy Amazon -fiókkal, valamint engedélyt kapjon az eszköz mikrofonjának használatához.

Ha még nem rendelkezik az Amazon egyik Alexa-kompatibilis Echo eszközével, akkor most kaphat egyet:

Vásárlás: Echo az Amazon -tól: 179,99 USD
Vásárlás: Érintse meg az Amazon -tól: 129,99 USD
Vásárlás: Echo Dot az Amazon -tól: 89,99 USD

Ön is szeretné megnézni:

50 Alexa hangparancsok, amelyeket az Amazon Echo -val használni kell [videó]

Hogyan lehet az Amazon Echo / Alexa irányítását távolról irányítani a telefonjáról

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.