A Hack lehetővé teszi, hogy a Facebook üzeneteket messenger alkalmazás nélkül küldje el az iOS / Android

Uncategorized

-on még a hét elején az oktatóanyagunkhoz, amely leírta a Pontosan arról, hogy miként folytathatja a Facebook -üzenetek küldését a mobiltelefonon anélkül, hogy letöltenie kellene az előállított alkalmazást A szociális vállalkozás e rendkívül célért, néhányan közülük visszatértek hozzánk a megjegyzések, valamint a javaslatok útján, egy újabb technikával az iO -k és az Android számára. Az alábbiakban, amikor ismét felfedezheti, hogyan lehet a Facebook -üzeneteket nem használni, a hivatalos alkalmazás azonban, valamint az előző megoldással ellentétben, az iOS -en nincs szükség börtönbe.

Mielőtt elkezdenénk, meg kell jegyezni, hogy ez sokkal inkább megoldás, mint egy hosszú távú javítás, és semmi sem kerüli el a Facebook-ot, hogy megállítsa ezt a szép bites csapdát a pályáin, még a közeljövőben még több frissítésével. –

Az, hogy hogyan működik a varázslata, nagyon egyszerű. Amikor letölti a hivatalos Facebook alkalmazást, és megpróbál üzenetet küldeni, akkor a rendszer kéri, hogy töltse le a Facebook Messenger -t, majd ezt a rendkívül célra eljuttassa az App Store -ba vagy a Google Play Store -ba. Ennek a folyamatnak a megszakításával azonban még mindig üzeneteket küldhet anélkül, hogy valóban a Facebook Messenger lenne a ház képernyőjén, valamint hogy a dolgok jó és világossá váljanak, itt vannak a pontos lépések:

1. lépés: Az első és a legfontosabb, természetesen a Facebook alkalmazást letölteni kell az App Store / Google Play Áruházból, ha még nem tette meg.

2. lépés: Ezután érintse meg a felhasználói felület közepén található üzenetek ikonját.

3. lépés: Amikor a rendszer kéri, érintse meg a ‘Telepítés’ gombot.

4. lépés: Amikor a letöltés megkezdődik, érintse meg a fejlesztési ikont, hogy megállítsa a letöltést a pályáin.

5. lépés: Végül újból megnyitja a Facebook alkalmazást, ahol teljes mértékben hozzáférhet az üzenetekhez anélkül, hogy kidobnák.

Természetesen, feltéve, hogy a Facebook nem akarja, hogy felhasználja a közös alkalmazást az üzenetküldéshez, valószínű, hogy ez a bit technika viszonylag hamarosan elavulttá válik, ám időközben abszolút élvezetként működik.

Ha börtönbe kerül az iOS-on, akkor feltétlenül ellenőrizze az előző oktatóanyagot, amelyet az alábbiakban beágyaztunk, hogy hosszú távú javítást kapjunk erre a problémára.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Hogyan lehet használni a Facebook -csevegést a mobilján a Messenger alkalmazás letöltése nélkül

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.