A Samsung Google Glass klónja, a ‘Gear Glass’ egy előrejelzett megjelenési dátumot

Uncategorized

kap, mint a tavalyi helyzetben, a Samsung várhatóan szeptember elején veszi le a legújabb Galaxy Note Gadget -t, a berlini IFA kiállítás látszólag játszik. Tartsa meg, ha több. A híres jegyzetsorozatban a negyedik bemutatásával együtt úgy tűnik, hogy a koreai óriásnak még egy jelentős nyilatkozata van a külföldieknél, a jelentések szerint azt sugallják, hogy a Google Glass versenytársát kell bemutatni.

Csak egy rövid idővel ezelőtt a Google az Egyesült Államok mindenki számára elindította az üvegbétát, amely hajlandó megfizetni az 1500 dolláros kért árat, tehát tisztességes kijelenteni, hogy ezen a területen a böngésző óriásnak van valami kezdete. A Samsung azonban soha nem szabad elhagyni a feltörekvő technológiát, és így a kiszámíthatóan bevonható „Gear Glass” (korábban Galaxy Glass néven) a Galaxy Maker rendkívül saját alternatívájaként szolgál majd a hatalmas G-nek. az elmúlt két évben megalapozott.

Nem a legelső alkalommal hallottunk a Samsung leendő törekvéseiről a fejre szerelt technika területén, azonban az üzleti Korea új jelentése megpróbálja a kioldó konzolot az eszközre helyezni.

Ami a szoftveralkalmazást illeti, a Gear Glass nyilvánvalóan a Tizen operációs rendszer egyik változatán fog futni, amely jelenleg a Gear 2 Smartwatch-t foglalja el, és már kiadott egy maroknyi csuklóval viselt eszközöket, mivel az eredeti Galaxy Gear együttesen együtt débutált. Mivel a Note 3 a tavalyi IFA-nál visszatért, úgy néz ki, mintha a vállalkozás a berlini kiállításon felhasználja még egy vadonatúj hordhatóságot.

Google szemüveg

Annak ellenére, hogy általában úgy érzi, hogy a Samsung koncepciókat dob ​​a falnak, és arra vár, hogy megnézze, mi a botok, a Samsung szóvivője nyilvánvalóan azt mondta a Business Korea -nak, hogy ez a hordhatóságba kerül. Miután először kiadta az intelligens órát, valamint „jelentős mennyiségű, bölcs üveggel kapcsolatos innovációt és szabadalmakat biztosított”, a partner megjegyzi, hogy az üzlet most készen áll arra, hogy kiadja az alapító intelligens üvegterméket, a „szeptember”, tehát mi mi Alig várja, hogy látja, mi van a boltban.

Sok kisebb vállalkozás beillesztette (sőt még ki nem engedte) a Google Glass versenytársait, ám a Samsung bátorságát mind a mobil piaci részesedésben, mind a marketing befolyással mind a

(Forrás: BusinessKorea)

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.