A 2019. évi hangulatjelek jelöltjei az iOS 12 előtt bejelentették

, amikor az Unicode 11 június 5 -én él, az EmojiPedia ma megosztott egy rövid cikket, amely bemutatja a hangulatjelek karaktereit, amelyek az Apple számítógépein, táblagépein és okostelefonjain indulnak az idén később.

A karakterek egyike sem új – már tudtuk, hogy jönnek – a darab arra is várt, amit elvárhatunk az Unicode 12 -től, amely várhatóan 2019 márciusában érkezik meg.

Az Emojipedia szerint a leginkább kért hangulatjelek, legalábbis a saját olvasói kör szerint, egy flamingó és fehér szív, amely a jövő évi kiadásra kerül. A pár csatlakozik más jelöltekhez 2019 folyamán, búvármaszkkal, fejszével, Waffle -vel, Diya lámpával és a hindu templommal, amelyek mindegyikét a csapat helyére dobják.

Az Emojipédia szintén képes volt összeállítani néhány makettet arról, hogy miként nézhetnek ki, lefedve az összes lehetséges érkezést, kivéve valamilyen okot, a Waffle -t.

Míg „nem hoztak döntést a 2019. évi utolsó hangulatjelek listájáról”, az összes bemutatott hangulatjelek szerepelnek az Unicode 12 kiadásának rövid listáján. Ami az Unicode 12 -et illeti, a kis képek rajongói elvárhatják, hogy a vállalatok elkezdjék elfogadni őket az elkövetkező hetekben és hónapokban. Az olyan okostelefon -gyártók, mint az Apple, valószínűleg hozzáadják az új hangulatjeleket szoftverfrissítésekkel, ami azt jelenti, hogy az iPhone és az iPad felhasználók valószínűleg elvárják, hogy az iOS 12 részeként érkezzenek az év későbbi részében. Lehet, hogy az Android felhasználóknak meg kell várniuk az Android P -t is, bár ha olyan eszközt birtokol, amely nem kap gyors frissítéseket, akkor az összes fogadás ki van kapcsolva.

Amikor a vállalatok végre megkerülik a hangulatjelek frissítését, a felhasználók várakozással tekinthetnek a papagáj, a homár, a parti arc és még sok más megosztására.

(Forrás: Emojipédia)

Ön is szeretné megnézni:

iOS 11.3.1 A Jailbreak Electra az iPhone X -ig fog működni, megerősíti a fejlesztőt

PUBG Mobile 0.7.1 APK Letöltés Androidhoz, iOS Final a Patch Notes kiadásával

Töltse le az iOS 11.4 IPSW linkeket és az OTA frissítést [Végleges verzió]

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 11.4 -re iOS 11.3.1 -re az iPhone -on vagy az iPad -en

iOS 11.4 Kiadási megjegyzések, változások, biztonsági és biztonsági tartalom: Itt van az újdonság végső változói

IOS 11.4 Jailbreak: Hol állnak ma a dolgok?

Jailbreak iOS 11.4 / 11.3.1 / 11.2.6 az iPhone -on és az iPad -en [Állapotfrissítés]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.