Egy újabb iPhone 8 vázlatos szivárgáspontja a függőleges ikerkamerákhoz, vezeték nélküli töltés, még sok más

Uncategorized

Ez a pontra jut, ahol nem hagyhatja el a házát anélkül, hogy valaki nyilvánvalóan egy iPhone 8 szivárgást dobna neked, mivel ebben az ütemben mi, mi, mi Lehet, hogy nem megy egy nap, valamint a telefon nyilatkozata valaki nélkül, valahol valaki nélkül, és kiszivárogtatva róla.

A legfrissebb a Twitter különböző forrásainak jóvoltából, bár egyikük sem képes teljes mértékben ellenőrizni annak legitimitását. Ezt szem előtt tartva, itt egy adag cinizmust kell javasolnunk, ám ez az új szivárgás az iPhone 8 sémájának jól járt az másutt megjelenő információkkal.

Twitter-fiókkal, többek között a @onleaks segítségével, ez az új szivárgás egy olyan vázlat típusában érhető el, amely egyértelműen ábrázolja az iPhone-t, amelynek függőleges ikerkamera-konfigurációja látható, hogy későn jelenik meg egy nagy terület mellett terület a vezeték nélküli töltőelem éléséhez.

A vázlat sehol sehol nem utal arra, hogy egy hátrafelé néző érintési azonosító-érzékelőt sugalljanak, amint azt hasonlóan pletykálták, bár ez nem feltétlenül igazolja ezt a szivárgás pontosságát.

Ezen a ponton rendkívül valószínű, hogy a különböző iPhone -k különböző sémái vannak, amelyeket az Apple tervez bevezetni ebben az évben később, ugyanakkor lehetséges, hogy ezek a sémák egy iPhone prototípusra vonatkoznak, amely soha nem látja a napfényt Cupertino -n kívül.

Valójában nem akarjuk kipróbálni, és feltételezzük, hogy melyik oldalon gondoljuk, hogy el kell helyeznie a bizalmát, ám az elmúlt vagy két héten megjelenő szivárgások száma fokozatosan valószínű, hogy a következő öt hónap megy Legyen valóban rendkívül lenyűgöző.

Reméljük, hogy legalább néhány meglepetés maradt, amikor Tim Cook a színpadra lép, hogy szeptemberben feltárja az új iPhone készülékeket.

(Forrás: OnLeaks [Twitter])

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Call of Duty: A második világháború megjelenési dátuma, a pótkocsi hivatalosan feltárta

Ez az iPhone 8 ötlet megmutatja az előlap nélküli kijelzőt, a nem észlelhető FaceTime kamerát, a képernyőn belül

Samsung Galaxy S8 / S8+ vs iPhone 7/7 Plus [összehasonlítás]

Jailbreak iOS 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 iPhone és iPad számára [legújabb állapotfrissítés]

iOS 10.3.1 Jailbreak: Pontosan hogyan készítheti el az iPhone -t ideális módon

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web összes jelenlegi áramáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published.