4 A legfinomabb Android ikoncsomagok, amelyekkel nem szabad kihagyni

Uncategorized

, hogy profi vagy noob, az Androidnak mindenkinek van valami. Az Android személyre szabási lehetőségei korlátlanok. Összeállíthat különféle háttérképeket, kütyüket és ikoncsomagokat, hogy egyedi stílust vagy konfigurációt hozzon létre a ház képernyőjéhez. Ha a legjobb Android ikoncsomagokat kereste a Google Play -ben, akkor 4 -et felsoroltam az Ön kényelme érdekében.

Mivel még nem gyökereztem a készüléket, az egyetlen személyre szabást, amit tehetek, az olyan dolgok megváltoztatása, mint az indító, a háttérkép, valamint az ikoncsomagok. Az innovatív fáklyával meghökkenthet másokat azáltal, hogy mások által előállított személyre szabási cuccokat használ. Tehát anélkül, hogy sok ADO, valamint a legszebb Android ikoncsomagok sorozatunk folytatása nélkül elhozom a 8. részletet.

Projekt X ikoncsomag

Az X projekt a végső fekete ikoncsomag. Az itt található ikonok többsége rendkívül ismerősnek tűnik az eredeti példányok számára (és ez nagyszerű dolog), ám kissé csavarodva, valamint a fekete szín hozzáadásával ez az ikoncsomag kiemelkedik a tömegből. Szinte az összes kiemelkedő alkalmazást lefedi, beleértve az OEM-ek ikonjait, például a Motorola, a Samsung, az LG, a HTC stb., Valamint a legnagyobb minőségű felhőalapú háttérképeket. Hasonlóképpen van egy megfelelő órás widget, valamint a dinamikus naptár ikonok támogatása. Mindezek a Job X az egyik legjobb Android ikoncsomag, amely jelenleg elérhető.

[GooglePlay url = ””/]
Karmanu

Bármely android egyén, aki személyre szabott, most megérti a Sikebo nevét. Miután megnéztem a közelmúltbeli munkáit, mint például a Simpax, a Beluk, a Materialistik stb. Úgy gondolom, hogy kockázatmentes, ha kijelenti, hogy ő a legjobb ikon Android Packs tervező a Google Play áruházban. A Karmanu Icon Pack az egyik alkotása is.

Személy szerint hiszem, hogy a Karmanu az immaterialis, a retrorika, valamint az Antimo ikoncsomag kombinációja. Nem értem egy sokkal jobb módszert, hogy megmagyarázzam. Több mint 3500 ikont tartalmaz, amelyek egy négyzet alakúak, rendkívül lekerekített sarkokkal, valamint alul árnyékra. A színek választása és alkalmazása a Karmanu retro-szerű és kissé telített megjelenést biztosít. Hasonlóképpen 80+ háttérképe van, támogatja a muzeit, valamint a dinamikus naptárat. Ha jó hírneve bármi más, akkor ezt az ikoncsomagot hamarosan nem hagyják el, hanem folytatják a rutin frissítéseket.

[GooglePlay url = ””/]
Praos – ikoncsomag

A Praos egy négyzet alakú ikoncsomag, amelyet a Vertumus készített. Bár az összes ikon itt négyzet alakú, egyes formák szükség esetén kimegyek a határról, vonzó és egyedi megjelenést biztosítva számukra. Több mint 4000 ikonnal rendelkezik, valamint sok háttérképe van ezekkel az ikonokkal. Hasonlóképpen számos alternatív ikon, egy órás widget, valamint a muzei és a dinamikus naptár támogatása van. A Praos ikonok tiszta és elegánsnak tűnnek, és ezért mutattam be a legszebb Android ikoncsomagok felsorolásában.

[GooglePlay url = ””/]
Grace UX

A GRACE UX -et a Samsung Galaxy Note 7 ikonjai befolyásolják. Ez egy gyönyörű és világos színű palettával, valamint több mint 2000 ikonnal rendelkezik, 70+ háttérképekkel együtt. Támogatja az összes főbb egyedi indítót.

Hogy őszinte legyek, a Grace UX nagyon jól néz ki, mint az egyik preferált ikoncsomagom – a Moko. Ennek ellenére világos színű, míg a Moko fényes és élénk színekre támaszkodik.

[GooglePlay url = ”″/]
Kapcsolódó cikkek:

Félelmetes ikoncsomagok, amelyek tetszik [#1]

4 hihetetlen ikoncsomag, amely tetszik [#2]

Félelmetes ikoncsomagok, amelyek tetszik [#3]

4 hihetetlen ikoncsomag, amely tetszik [#4]

Félelmetes ikoncsomagok, amelyek tetszik [#5]

4 hihetetlen ikoncsomag, amely tetszik [#6]

Félelmetes ikoncsomagok, amelyek tetszik [#7]

Leave a Reply

Your email address will not be published.