10 A legjobb Gameloft játék 50 MB alatt az Androidhoz

A Gameloft a mobil játékok népszerű kiadója, és már jó ideje. Az Androidon a cég leginkább olyan játékokról ismert, mint aszfalt. A társaság azonban számos könnyű játékot készít sokkal költségvetés-barát eszközökhöz is. Tehát itt van 10 legjobb Gameloft játék, 50 MB alatt.

10 legjobb Gameloft játék 50 MB alatt

1. Kis Big City 2

Alakítsa át saját trópusi szigetét egy nyüzsgő metropoliszsá, amely a legvadabb képzeletén túl! Ebben az első osztályú városi menedzsment szimulációban a polgármesterrel és az ő mókás kohorszaival együtt fogsz dolgozni, hogy a lehető legjobb paradicsomba építhesse. [GooglePlay url = ”]

A Little Big City 2, az egyik legjobb Gameloft játék, 50 MB alatt, egy klasszikus városi építési játék, és amint mondhatod, az eredeti játék folytatása, a Little Big City. A játék egy egész szigetért felel, ahol szorosan együttműködik a polgármesterrel az álmai városának felépítésében.

A játék során a játék kihívásokkal teli helyzetekbe hozza Önt, de tanácsadók is segítenek, hogy segítsenek belőle. Ez érdekesnek tartja a játékot abban az esetben, ha a városi épület elkezdi elakadni.

2. A Sparta életkora

Csatlakozzon egy lenyűgöző technikai játékhoz egy különálló és intenzív harci rendszerrel, és több ezer játékossal, hogy szövetségese legyen… vagy meghódíthat. Ez nem csak háború, hanem… a Sparta kora!

[GooglePlay url = ””]

A Sparta Age egy olyan játék, amely két műfajon átnyúlik: a városi épület és a harc. A játék városi épületének része elsősorban a különféle jövedelemépületek révén pénzkeresésre összpontosít. A megkeresett pénzt ezután felhasználják az egységektől a hit épületekig, amelyeket a játék harci részében használnak.

Ne hagyja ki: 5 A legnehezebb játék az Android számára | 2019 kiadás

Ha ez ismerősnek tűnik, az azért van, mert az. A játék nagyon hasonlít a Clash of Clans -hez. Az utóbbi népszerűsége számos olyan játékot inspirált, mint például, és a Sparta Age egyszerűen új centrifugálást tesz rá. Van még egy kampánymód is, amely újra és újra egy rakomány szöveget dob ​​el, hogy megvitassa a kontextust. Legalábbis ezt nem találja meg a klánok összecsapásakor. A játék mérete mindössze 21 MB, tehát meglehetősen könnyű és minden bizonnyal 50 MB alatt.

3. A szerelmes csónak

A közismert TV-műsornak most már megvan a saját időgazdálkodási játéka. Emlékszel azokra a napokra, amikor Stubing kapitány, Julie, Gopher, Doc és Isaac volt? Élvezze újra ezeket a jó régi időket ebben a vadonatúj Gamehouse Original Story -ban.

[GooglePlay url = ””]

A szerelmi csónak a Varázslatos 70 -es és 80 -as évek azonos nevű show -ján alapul. A játék karaktereket választ a show -ból, de egy vadonatúj képregény és romantikus történeteket mutat be, amelyeket segít, nem csak nézni. Amit lényegében ez egy időgazdálkodási játék. Tehát függetlenül attól, hogy rajongója vagy a show -nak, akár a Love Time Management játékoknak, nagy esély van, hogy tetszeni lehet.

Olvassa el: Töltse le a felelősségvállalási hívás legendáit a WAR APK és az OBB adatok

4. Zöld farm 3

Újra fedezze fel a mezőgazdasági kalandot az új zöld farmban! Miután örökölt egy régi kastélyt a nagybátyjától, végezzen el egy sor küldetést, hogy visszaállítsa a dicsőségre! Természetesen a barátok és a szomszédok segítségével is kezelnie kell a gazdaságát, hogy a legismertebb gazda legyen! [GooglePlay url = ”]

A Green Farm 3 eredetileg a Gameloft által a Facebook által kifejlesztett játék volt, mivel a Facebookon a mezőgazdasági játékok akkoriban voltak a zümmögés. Az okostelefonok ellopták a mennydörgést számos Facebook játékból, mert sokkal kényelmesebben kínálják ugyanazt a szórakozást és funkcionalitást.

Ez elkerüli magát a közös Facebook Farm Sims -től, vonzó felületgel és gyönyörűen animált grafikával. A játékmenet szempontjából nagyon hasonló a Farmville -hez. Kezdje egy kis készpénzzel és egy kis parcellával a növények megtervezéséhez. Innentől kezdve csak növeli a gazdaságát, ameddig csak tudsz, és csak akar. Nem csak az egyik legjobb Gameloft játék, hanem az egyik jobb mezőgazdasági szimulációs játék. Véleményem szerint a Green Farm 3 az egyik legjobb Gameloft játék, 50 MB alatt.

5. Disney Magic Kingdoms

Csatlakozzon több mint 50 millió játékoshoz, akik a Disney varázsait élik! Ölelje át a belső gyermekét, és készítse el álmaid Disney Parkját!

[GooglePlay url = ””]

A Disney Magic Kingdoms bárki számára ismerősnek érzi magát, aki olyan játékokat játszott, mint a Roller Coaster Tycoon, és hasonló játékok. Az a tény, hogy ez a játék az összes kedvenc Disney -karakteredet és látnivalót tartalmazza, csak a Disney rajongók számára növeli a szórakozást.

De nem kell Disney rajongónak lennie, hogy örüljön a játéknak. Ebben a tycoon-stílusú szimulációban a játékjátékosok segítenek a vidámparknak a gonosz varázslatból való felszabadításában, a karakterfeladatok hozzárendelésében és a látogatók boldogságának megőrzésében.

Ön is tetszik: 10 legjobb android játék 10 MB alatt

6. Testvérek a fegyverekben

Harcolj a bátor katonákkal a világ minden tájáról a 2. világháború őrült multiplayer csatatérén, vagy Wright őrmesterré váljanak, és a hátsó részben drámai, életmódosító egyjátékos utazást tapasztaljanaknull

Leave a Reply

Your email address will not be published.