Hogyan lehet módosítani az objektív kezelés hátterét, valamint a műszerfalon az OS X oroszlánban

Ha az OS X oroszlánot használja, akkor valószínűleg tudatában van az objektív vezérlésnek: Egy új funkció, amely az összes jelenleg nyitott ablakot ábrázolja, emellett terekhez. Noha ez a funkció funkcionális, semmiképpen sem testreszabható, azonban néhány adatszerkesztésnek köszönhetően a Cél Control közös anyagi hátterét módosíthatja valami máshoz.

Ezeknek a lépéseknek semmire nincs szükségük az OS X Lion teljes példánya, valamint néhány alapvető kereső készség. Amint az alábbi lépésekből megmondhatja, néhány perc alatt fel fog lépni és futni is:

Hogyan lehet módosítani az OS X oroszlán objektív vezérlését:

1. lépés: Vezesse be a Finder -t, és navigáljon a System/Library/Coreservices oldalra, valamint keresse meg a Dock.App -ot.

2. lépés: Kattintson a jobb gombbal az alkalmazásra, és válassza a “Bundle Tartalom megjelenítése” lehetőséget. Ez lehetővé teszi az adatok tényleges szerkesztését az alkalmazáson belül.

3. lépés: A Dock.App -on belül keresse meg a tartalmat/erőforrásokat. Keresse meg a DefaultDesktop.png -t, és nevezze át bármi másnak.

Miután kiküszöböltük ezt az anyagmintát, az objektívkezelésnek most át kell vetnie az OS X Lion általános asztali hátterét: Az Andromeda galaxis sokan órákig bámultak. Ha ezt meg akarja ízesíteni, akkor ezeket az adatokat is ki kell cserélnie. Ne aggódjon, ez nem tart sokáig:

4. lépés: Hagyja el a Dock.App -ot, ahogy van, és navigáljon a/System/Library/CoreServices oldalra. Biztonsági másolatot készítsen a DefaultDesktop.jpg -ba, és cserélje ki azokat az adatokra, amelyeket az objektív vezérlés háttereként állít be.

5. lépés: Jelentkezzen ki, és jelentkezzen vissza a változások megtekintéséhez! Ezenkívül csak bemutathatja a terminált (Applications/Segédprogramok/Terminal.App), beírhatja a Killall Dock -ot, és nyomja meg a gombot a gombba. Ez újraindítja a dokkját.

Hogyan lehet módosítani az OS X oroszlán műszerfal hátterét:

A Mac OS X korábbi verzióiban a műszerfal félráncirétegként jelenik meg a közös asztalon, ám az OS X oroszlánban a kütyünek saját háttere van. Ez is annyira alapvető, hogy egy 8 éves férfi megteheti:

1. lépés: Keresse meg a Dock.App -ot a System/Library/Coreservices programban. Kattintson a jobb gombbal, és válassza a “Bundle Tartalom megjelenítése” lehetőséget.

2. lépés: Navigáljon a /tartalom /erőforrások oldalra, valamint keresse meg a pirelli.png fájlt. Csak biztonsági másolatot készítsen, és módosítsa bármi másra, amit szeretne. Ha az adatok nem elég nagyok, akkor mint mintát jelenítenek meg.

3. lépés: Csakúgy, mint az előző lépések, a bejelentkezési és a bejelentkezési módosításokhoz szükséges, hogy megtekintse az éppen elvégzett módosításokat, vagy csak elvégezze a fentiek által a terminál parancsot.

(a tonymacx86 blogon keresztül)

A Twitter -en betarthat velünk, vagy csatlakozhat a Facebook oldalunkhoz, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web összes jelenlegi aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published.