A Musk a Twitter -ügyletet a hamis számlák jelentései közepette tartja, de „továbbra is elkötelezett az akvizíció iránt”

Uncategorized

A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk Twitter -felvásárlása olyan nagymá válik, mint amennyire számíthatott – a jelenlegi után – a jelenlegi után. Parag Agrawal vezérigazgató tegnap két vezetőt kirúgott, látszólag figyelmeztetés nélkül, a Musk Today megosztotta a híreket, hogy a Twitter megvásárlásához szükséges üzletet felfüggesztették.

Ezt a szünetet az információk megosztása okozza maga a Twitter – nyilvánvalóan a vállalat közösségi hálózatán szereplő számlák kevesebb mint 5% -a hamis vagy spam számlák.

Belső felülvizsgálatot végeztünk a számlák mintájáról, és becslések szerint a hamis vagy spam -számlák átlaga 2022 első negyedévében az MDAU kevesebb mint 5% -át képviselte a negyedév során. A hamis vagy spam egy adott időszakra a mintákban a hamis vagy spam számlák átlagát képviseli a negyedév minden havi elemzési időszakában. Ennek a meghatározásnak a meghozatalakor jelentős ítéletet alkalmaztunk, így a hamis vagy spam -számlák becslése nem pontosan képviseli az ilyen számlák tényleges számát, és a hamis vagy spam -számlák tényleges száma magasabb lehet, mint amire becsültük.

Musk, miután megtanulta a híreket, eljutott a Twitterbe, hogy azt mondja, hogy tisztázást akar erről a számról és arról, hogy a Twitter hogyan érintette – anélkül, hogy azt mondta, hogy túl magas vagy túl alacsony.

“A Twitter -ügylet ideiglenesen tartott függőben lévő részletek, amelyek támogatják a számításokat, amelyek szerint a spam/hamis számlák minden bizonnyal a felhasználók kevesebb, mint 5% -át képviselik.”

Függetlenül attól, hogy hamarosan Musk tweetelt, azt mondta, hogy „még mindig elkötelezett a felvásárlás mellett”, bár nem világos, hogy ez azt jelenti -e, hogy a Twitter által neki adott információk elégedettek -e, vagy sem.

A Twitter pézsma felvásárlása rendetlenség volt, mert akkor kezdődött, amikor számos részvényt vásárolt a társaságban, és helyet kapott az igazgatóságon. Később lefordította az ülést – miután elfogadta -, és elindította az egész társaság ellenséges átvételét. Ez az átvétel jelenleg folyamatban van.

Ön is szeretné megnézni:

Töltse le a Windows 11 Pro ISO fájlt a Microsoft termékének nélkülözhetetlen terméke nélkül

Erő letöltése a Windows 11 teljesen ingyenes frissítésre most, a következők:

A Windows 11 telepítése Mac -en a Boot Camp -rel ma

Töltse le a Windows 11 telepítő asszisztensét a számítógépére

Hogyan lehet frissíteni a Windows 11 -re a Windows 10 -ből ingyen

A rendszerindító Windows 11 USB flash meghajtó létrehozása [útmutató]

Jailbreak iOS 15.4.1 az iPhone és az iPad állapotfrissítésen

Letöltés: IOS 15.4.1 IPSW linkek, OTA fájlok és az iPados 15.4.1 kiadása

A MacOS 12 Monterey Hackintosh telepítése a PC -n [Útmutató]

A legjobb iPhone 13, 13 Pro edzett üvegképernyővédő ma elérhető [lista]

Legjobb iPhone 13, Pro Max 20W USB-C Chargers [lista]

A legnépszerűbb iPhone 13 Pro Max képernyővédők megvásárolhatók [Lista]

A legjobb iPhone 13 / Pro esetek védelme érdekében a legjobban rendelkezésre állnak

Hogyan lehet rögzíteni a rossz iOS 15 akkumulátor élettartamát [útmutató]

Apple View EKG alkalmazás hack: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.