Az Apple 2015-ös okostelefon-felállítása: 4 hüvelykes iPhone 6s Mini, 4,7 hüvelykes iPhone 6s, 5,5 hüvelykes iPhone 6s Plus

Uncategorized

Az Apple a következő év 4 hüvelykes iterációját indítja el, és állítólag lehet. Az ‘iPhone 6s Mini’ néven hívják. Az eszköz olcsó kézibeszélő lesz, és tekintettel az „S” monikerre, szeptember körül kell szabadulni, ellentétben a korábbi jelentésekről, amelyek a 2015 elején a kiadást jelentették.

Timothy Arcuri, a Cowen and Company elemzője-egy vezető pénzügyi szolgáltató cég-azt mondja, hogy a vállalata jegyzetet adott ki a befektetőknek, részletezve, hogy az Apple egy új, 4 hüvelykes iPhone-on dolgozik, amelyet 2015-ben debütál. Lehetséges, hogy a következő évre elindítja az iPhone három új verzióját, amely magában foglalja a 4,7 hüvelykes iPhone 6s-ot és az iPhone 6s Plus-t 5,5 hüvelyknél.

Biztosan tudjuk, hogy a Cupertino -alapú vállalat a jövő év szeptemberében elindítja az iPhone 6s és a nagyobb iPhone 6s Plus elindítását, de a hírek egy ideje repülnek, hogy egy kisebb iPhone is van úton, és most már most, és most Arcuri szerint a telefont az iPhone 6s Mini -nek nevezik.

A források azt sugallják, hogy a 4 hüvelykes telefon az iPhone 6 méretezett verziója lesz, ugyanazzal az alváz-kialakítással és a görbe szélű kijelzővel. Ezek a részletek azonban túlságosan nyilvánvalóak a sok odakinn, de a belső hardver, hogy Arcuri szerint a Qualcomm „célba épített olcsó alkatrészekkel” rendelkezik, amelyek segítenek az ár csökkentésében. Nem ismeri pontosan, de biztosak lehetünk abban, hogy az új iPhone az iPhone 5C felállítást az állítólagos iPhone 6S Mini -rel helyettesíti. Az iPhone 5C -ről már korábban arról számoltak be, hogy a sor vége felé néznek az eszköz jövőbeni előállítása szempontjából, tekintettel arra, hogy néhány piacon nincs az Apple költségvetési telefonjának fogyasztói preferenciája.

Arcuri állításai soha nem mindig vannak a célpontban, de helyesen hívta fel néhány részletet az iPhone 6 -ról ez év januárjában. A pletyka malom sávjén is található az iPad Pro-vagy az iPad Air Plus-, és a nagyon várt 12 hüvelykes MacBook Air Retina kijelzővel. Arcuri azt állítja, hogy az iPad Pro-vagy az Air Plus-jó úton halad, és az Apple 2015 tavaszán elindíthatja a „12,9 hüvelykes” táblagépet.

(VIA: AppleInsider)

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.