A Choetech Bunding vezeték nélküli töltőpadot, és csak 13 dollárért áll

Uncategorized

, a Choetech jelenleg az Amazon-ot használja, hogy egy csodálatos kétcsomagú Qi-tanúsítvánnyal rendelkező vezeték nélküli töltőket a köztulajdonba helyezze, egy őrülten vonzó kedvezményt alkalmazva. A kedvezmény lehetővé teszi, hogy két vezeték nélküli töltőt szerezzen-egyet otthon és irodához-mindössze 13 dollárért, vagy 6,50 dollárért, ha inkább egységenként dolgozik.

Az egyik fantasztikus dolog az adott csomagban lévő csomagban az, hogy nem kapsz pontosan ugyanazt a terméket. A Choetech felismerte, hogy sok ember valójában vezeték nélküli töltési állvány élményt, valamint egy párnát akar, amely lehetővé teszi számukra, hogy az eszközt letöltsék. Ez a 2-csomag magában foglalja az egyes típusok egyikét, így szabadon választhatja meg a kompatibilis okostelefon vagy eszköz feltöltését.

Mindkét hardvercsomag kompatibilitást kínál a Qi-kompatibilis eszközökkel is, ami azt jelenti, hogy okostelefonját töltheti az állványon, majd egy kompatibilis Apple AirPods töltősatot helyezhet a padon. Alternatív megoldásként úgy dönthet, hogy a nap folyamán használja az állványt, és éjszaka, amikor az ágy mellett van, és nem akarja látni a képernyőt, ha világít.

A hardver 10W -os maximális töltést kínál a kompatibilis Samsung eszközökhöz, visszatér a 7,5W -ra a kompatibilis Apple iPhone készülékekhez, és a hagyományos 5W -os töltés az összes többi eszköznél, amelyek Qi kompatibilitást kínálnak. A termékek Qi és ETL tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a benne lévő integrált intelligens chip megakadályozza a vezeték nélküli töltőpadállványt a túlfizetési, túlhevő és a rövidzárlat védelmétől annak biztosítása érdekében, hogy biztonságos környezet legyen, és hogy az eszközök teljesen biztonságosak legyenek. Amikor ezt használják. Nagyon jó üzlet a fantasztikus hardverhez, fantasztikus áron.

Haladjon tovább az alábbi közvetlen linkre, hogy felvegye ezt a megdöbbentő üzletet! Két vezeték nélküli töltő, amelyek kompatibilitást kínálnak a Qi-kompatibilis eszközökkel, mindössze 6,50 dollárért töltőnként. Ha több szobája vagy otthona és irodája van, érdemes lehet néhányat felvenni, miközben az ár ilyen alacsony.

Vásárlás: Choetech Qi tanúsítvánnyal rendelkező vezeték nélküli töltő (2 csomag) az Amazon-tól: 13 USD HH4WS27V kód segítségével | Eredeti ár: 22 USD

Ön is szeretné megnézni:

Checkra1n a Windows alternatívájához: Hogyan lehet használni a RA1NUSB -t az iOS 13.3 jailbreakhez

Letöltés: IOS 13.3 végleges IPSW linkek, OTA frissítés és iPados 13.3 A kompatibilis eszközökhöz

Letöltés: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA profil, IPSW linkek, amelyek kiadták az iPhone -t és az iPad -et

Leminősítés iOS 13.3 -ra IOS 13.2.3 -ra a Checkra1n Jailbreak számára, itt van

Jailbreak iOS 13.3 A CheckRa1N használatával, a következő:

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 az iPhone 11, 11 Pro Max, XS -en, még az új TFP0 -vel való kizsákmányolás hamarosan lehetséges.

iOS 13/ 13.2.2 Jailbreak Tweaks kompatibilitási lista a CheckRa1N -hez

Apple Watch EKG alkalmazás hack: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.