Telepítse a jelenlegi Motorola Galéria alkalmazást bármely Android

-ra, ha valaha Motorola eszközt használt, akkor valószínűleg megfigyelte volna, hogy a Stock Gallery alkalmazás milyen könnyű és gyors. Ugyancsak sikerül különlegesnek tűnni, miközben ezt megteszi. A Quick.pic adware cégnek eladva valójában nincs sok fantasztikus választás, ha könnyű galéria alkalmazásokat próbál találni. Megvizsgáltuk egy ilyen alkalmazást a Droidviews -nál, amelyek teljesen helyettesíthetik a QuickPic -et. De ha csak egy csodálatos könnyű galéria-alkalmazás, és nincs szüksége a QuickPic funkciók jelentős listájára, akkor a Stock Motorola Galéria alkalmazás a legjobb választás.

Az XDA fejlesztője, a Tigercourage minden kemény munkát végzett nekünk, és az alkalmazást szinte bármilyen Android -eszközön működteti. Tehát nem számít, ha van HTC vagy Samsung, kipróbálhatja a Motorola Galéria alkalmazást, és megnézheti, hogy ez az Ön számára. Az alkalmazás említett portja azonban olyan hiányzó funkciókkal rendelkezik, mint például a szerkesztési fotók opció, amely nem működött. Egy másik XDA Dev, aki a Junior Passos néven megy, módosította a Moto X stílusban található galéria alkalmazást, és számunkra szerencsés. Azt is megváltoztatta az alkalmazás ikonját, hogy úgy néz ki, mint a Moto Z2 játék, amely a Motorola jelenlegi telefonja.

Az ismeretlen források engedélyezése

Az APK telepítéséhez egy harmadik fél forrásából, amely a Google Play Áruházon kívül esik, engedélyeznie kell az Android beállításaiban ismeretlen forrásokat. A harmadik féltől származó APK-k telepítése alapértelmezés szerint az Android biztonsági intézkedésként letiltva, ezért győződjön meg arról, hogy nem telepíti az APK-kat olyan forrásokból, amelyekben nem bízik. Ebben az esetben biztosíthatjuk, hogy az APK teljesen biztonságos, és nem fogja ellopni az adatait. Az ismeretlen források engedélyezéséhez lépjen tovább a beállításokra, és lépjen a biztonságra. Egyes eszközökön a bejegyzést lezáró képernyőnek és biztonságnak lehet nevezni.

Ne hagyja ki: 4 legjobb ingyenes fotókezelő alkalmazás az androidhoz

Itt görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik egy ismeretlen forrás bejegyzés. Érintse meg a bejegyzést, és érintse meg az OK -t a riasztási párbeszédpanelen, amely úgy tűnik, hogy bekapcsolja.

Telepítse a Motorola Galéria alkalmazást

Letöltés Motorola Galéria: Motgallery2_530034.apk

Most a módosított Motorola Galéria APK letöltéséhez. Töltse le az APK -t a fenti linkből. Amikor a letöltés befejeződik, érintse meg az értesítést, és telepítse úgy, mint bármely más APK.

Élvezze az új, könnyű galéria alkalmazását

Indítsa el az alkalmazást, adja meg az esetleges engedélyeket, amelyeket kér és kész. Azonnal észreveszi, hogy nagyon egyszerűnek, mégis egyedinek tűnik. A sima animációk és a csupasz csontok felhasználói felhasználói felületek miatt repülnek. Alapértelmezés szerint megnyílik a Cam mappájában (Camera Roll), ahol láthatja az összes rögzített felvételt. Ha az összes mappát szeretné látni, akkor érintse meg a bal felső sarokban található hamburger menü ikonot. Az oldalsó menü fiókban láthatja a mappa nézet (albumok) és a videók megjelenítésének lehetőségét.

Bármikor létrehozhat új albumokat, ha megérinti a mappa ikont a jobb felső sarok közelében, és kiválasztja a képeket vagy videókat. Amikor megnézi a képeket egy mappában, a képek kinyújtanak és igazodnak úgy, hogy felvegyék a teljes képernyőt, és ne hagyjanak üres tereket. Ez egy kis dolog, de az alkalmazás hűvösnek tűnik. Minden galéria alkalmazásnak rendelkeznie kell ezzel a funkcióval. Ha egy egyedi fényképet nyit, egy maroknyi lehetőséget kap, mint például a megosztás, a törlés és a szerkesztés. Ezek a lehetőségek néhány másodperc alatt elhalványulnak, így koncentrálhat a fényképre.

Olvassa el: használja az Androidot második képernyőként a Windows PC -hez a Spacedesk segítségével

A szerkesztési lehetőség, amely a korábbi portban nem működött. De az alkalmazás nem rendelkezik beépített szerkesztővel, és mint ilyen, elindítja a telefon alapértelmezett fotószerkesztőjét vagy az App Selector-t (ha sokkal több fotószerkesztő van). És ez rendben van, mert különben legyőzi a célt. Ha van minden dolog, akkor nem marad olyan „könnyű”?

A Galéria alkalmazás USP-je a könnyű, figyelembe véve, hogy az OEM-kből, például a Samsung, a Sony, a HTC, sok részvénygaléria-alkalmazás nem. Nem azt kell mondanom, hogy rosszak, de ha szorosan van költségvetési eszköze az erőforrásokhoz, akkor ezek az alkalmazások szopnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.