A króm füleket automatikusan zárja be a meghatározott idő után

Uncategorized

A Chrome képes számos lapot egyidejűleg megnyitni. Ez nagy jelentőséggel bír, amennyire a használat és a multitasking megkönnyíti. De egy bizonyos számú fül után ez nemcsak a PC lemaradását teszi ki, hanem a felhasználói élmény szempontjából is rendetlennek tűnik. És sokkal több, mint nem, akkor még néhány ilyen lapot sem nyitna meg rendszeresen. Tehát ebben az útmutatóban egy gyors megoldást kínálunk, amelyet egy adott rögzített idő után automatikusan bezárhat a különféle króm fülek.

A króm kiterjesztés segítségével vállalnánk ezt a feladatot. Az igazság azt mondják, hogy nem tapasztalna meg sok teljesítménykülönbséget. Ennek oka az, hogy bár a kiterjesztés az összes fül kezelését (bezárása), mégis a króm böngésző része. Tehát a háttérben ugyanakkor a Chrome -val együtt fut. De ez a kiterjesztés valóban elválasztja a krómot az felhasználói felület szempontjából. Végül is, ki nem akar rendetlenség nélküli környezetben dolgozni? Most kezdjük el az útmutatót arról, hogyan lehet automatikusan bezárni a különféle króm füleket. Továbbá, ha úgy érzi, hogy a Chrome meglehetősen lassúvá vált az Android -eszközön, akkor törölje a gyorsítótárat és az adatok böngészését a Chrome -ban az Android számára.

Automatikusan bezárja a króm füleket egy meghatározott idő után

A Tab Wrangler Chrome kiterjesztést fogjuk használni a fent említett feladat elvégzéséhez. Szerepe egyszerű. Átadja (bezárja) az összes fület, amelyeket nem használtak „bizonyos időre”, a Chrome böngészőből, és átadják a „Corral” szakaszba. Megvan a szabadságod, hogy beállítsa ezt a meghatározott időtartamot. Ezenkívül alapértelmezés szerint ez nem zárja le a rögzített füleket (a böngészőben rögzített lapok, amíg manuálisan eltávolítják őket. Bármely fül rögzítéséhez a legjobban kattintson rá, és válassza a PIN fület lehetőséget). Az idő manuális beállításának képességén kívül lehetőséget ad arra is, hogy csak bizonyos típusú webhelyeket bezárjon. Ezeket a webhelyeket bizonyos kulcsszavakon keresztül lehet meghatározni. Mindezeket és még sok minden mást az alábbi szakaszokban magyarázzuk.

Adja hozzá a Tab Wrangler kiterjesztést a Chrome böngészőjéhez

A különféle króm fülek automatikus bezárásához a vásárlás során a Wrangler Chrome kiterjesztésre lesz szüksége.

Kattintson a Hozzáadás a Chrome gombra.

Most egy értesítést kap, amelyben megkérdezi, hogy valóban szeretné -e hozzáadni ezt a króm kiterjesztést. Érintse meg a Hozzáadás kiterjesztését.

Ez az. A Tab Wrangler most sikeresen hozzáadódik a Chrome böngészőhöz.

Amint azt korábban tárgyaltuk, módosíthatja annak beállításait, és az Ön igényeinek megfelelően kurátora. Kövesse az alábbi utasításokat.

A folyamatos értesítési felbukkanók akadályozzák -e a Google Chrome -hez kapcsolódó tippeink kipróbálását? Ezután nézd meg, hogyan lehet letiltani a króm értesítési felbukkanó-upokat.

Zárja be a króm füleket a Tab Wrangler kiterjesztésen keresztül

Kattintson a Tab Wrangler Extension ikonra, amely a legjobban jelen van a címsor mellett.

Most lépjen az Opciók fülre. Itt megtalálja a következő lehetőségeket. Állítsa be az Ön igényei szerint.

Záró inaktív fülek után: Ez azt az időt jelöli, amely után a Chrome füleit bezárják, és áthelyezik a kiterjesztési korrális szakaszba.

Az automatikus-közeli lapok csak akkor, ha sokkal több van: A névből kitűnik, csak bezárja a füleket, és átadja a korrális szakaszba, miután eléri a megadott számok számát. Ne feledje, hogy a rögzített füleket nem számítják ebben.

Ne feledje: A legmagasabb számú lapok száma, amelyeket be kell zárni a króm böngészőből, és tartsa a boltozatát.

Kerülje el a duplikált füleket a fülben:

Soha: az összes másolatú lapot a megadott idő után áthelyezik a korrális szakaszba.

Ha az URL pontosan megfelel: Ha a fül automatikusan bezáródik a Chrome -tól, és eléri a Corral részt, akkor a kiterjesztés ellenőrzi, hogy már létezik -e ugyanazon URL -vel rendelkező webhely. Miután megtalálta, az új weboldal felülbírálja a régi.

Ha a gazdagépnév és az oldalcím mérkőzés: Az új weboldal csak a Corral szakaszban a meglévőet felülírja, ha a gazdagépnév és az oldal címe megegyezik.

A Tab Corral szakasz alatt láthatja azokat az alkalmazásokat, amelyeket bezártak a Chrome böngészőből, és ide költöztettek.

A lapzár szakasz bemutatja az összes rögzített alkalmazást, amelyet nem lehetett áthelyezni a Corral szakaszba. Emellett ez azt is mutatja, hogy a normál füleknél megmaradt a meghatározott idő, mielőtt bezáródnának, és áthelyezik a Corral szakaszba.

Hogyan lehet visszaállítani a lapot a Google Chrome -ba

A kiterjesztés használatának legjobb része az, hogy könnyen visszaállíthatja a zárt füleket. Ehhez a Tab Corral szakaszra kell lépnie. Most kattintson a visszaállításhoz szükséges weboldal melletti szövegmezőre. Miután elvégezte a választást, kattintson a Visszaállítás gombra a kuka ikon mellett (lásd az alábbi képet). A tartály ikonját illetően lehetővé teszi, hogy véglegesen törölje a fület, még a Corral szakaszból is. Tehát óvatosan használja.

Ezzel befejezzük az útmutatót arról, hogyan lehet automatikusan bezárni a Chrome -tnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.