Az Apple új béta firmware -t bocsát ki az Airpods, Pro, Max; Pontosan a következő módja annak, hogy beállítsuk

Az Apple kiadott a szoftver alkalmazás új béta verzióit, amely az AirPods, az AirPods Pro, valamint az Airpods Max fejhallgatóját táplálja. Az új béta verzió az 5B5040C számot hozza, és most már letölthető.

Az Apple elkezdte lehetővé tenni a tervezők számára, hogy júniusban beállítsák a szoftveralkalmazást, azonban megkövetelik az iOS 16, a Mac Mac Ventura -val rendelkező Mac, valamint az Xcode 14 -et, a vásárlás során.

A béta firmware megszerzéséhez, valamint a beállításához pontosan az, hogyan kell ezt megtennie.

1. lépés: Következtetjük, hogy az AirPods Pro béta profilt beállítsuk az iPhone -ra. Ehhez jelölje be az Apple Designer programját az iPhone -on, menjen a Letöltések> Sokkal több letöltéshez, valamint válassza az AirPods / Pro / MAX béta> részletek megtekintését, valamint csak a profil beállítását. Ha iPhone-ja felbukkanó riasztással kéri Önt, nyomja meg az Engedélyt. Az iPhone -nak szintén be kell lépnie a jelölőbe, hogy a telepítés engedélyezhető legyen.

2. lépés: Most, a Mac-en, mutassa be az Xcode-t, valamint a Hew to Settings> Developer to to to to to to Sutters> Fejlesztő, amelyet az AirPods / Pro / Max tesztelési szakaszban a Beta firmware előtti feladással tart. Csak fordítsa a kapcsolót az ON beállításra, és mindegyik úgy van beállítva, hogy szerezze be az új béta firmware -t az AirPods számára.

A későbbi frissítések szintén megfelelnek, amikor automatikusan megjelennek.

Jelenleg nem ismert, hogy mi újdonság ebben a konkrét frissítésben, azonban nem várjuk el, hogy ez valami különösen izgalmas lesz. Ezek a béták általában inkább a hibajavításokat és a teljesítményjavításokat tartalmazzák, nem pedig az extra funkciókat, tehát ne kerülj el ugyanolyan jól.

Végül ez a béta természetesen mindenkinek szállít, és előfordulhat, az iOS 16.1 kiadásával együtt. Ezt a konkrét frissítést a tervezők már értékelik a nyilvános béta programban szereplők mellett. Arra számíthatunk, hogy ezt a frissítést a világ minden tájáról a következő hetekben kínálják.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Letöltés: iOS 16.1 Beta 4, nyilvános bevezetésként jelenik meg

Hogyan javítsuk meg a gyenge iOS 16 akkumulátor élettartamát [Útmutató]

Jailbreak iOS 16.0.2 az iPhone -on, valamint az iPad állapotfrissítés

iOS 16 kompatibilis, valamint támogatott iPhone, iPad, iPod Touch eszközök

iOS 16 Rejtett funkciók: 100+ módosítás az Apple nem mondott el nekünk

Letöltés: iOS 16.0.2 OTA profilfájl, IPSW linkek megjelent

Töltse le az iOS 16 végleges IPSW linkeket, valamint beállítsa az iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plusz [oktató]

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legutóbbi naprakészen tartsa magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published.