Technikai ajánlatok: 7 USD iPhone 7 plusz bőr pénztárca, 30 USD IP -biztonsági és biztonsági kamera, 35 USD nehéz Steam Controller, még sok más

A nap folyamán ismét elértük ezt a fantasztikus pontot Innovációs ügyletek. Ezek az ajánlatok nemcsak lehetővé teszik, hogy fantasztikus technológiát vezessen be az életedbe, ám ezek szintén látható összegeket takarítanak meg Önnek a folyamat során. Úgy tűnik, mint egy nyertes szolgáltatás számunkra.

Kezdve egy vezeték nélküli IP -biztonsági és biztonsági videokamera van a YI -től, mindössze 30 dollárért, lefelé a tipikus 40 dolláros költségcímkéből.

Következő lépésünk van egy 5 dolláros vékony helyzet az iPhone 7 -hez, valamint ha a nagyobb iPhone 7 Plus -nál fordul elő, akkor van egy bőr pénztárca 7 dollárért is, amely általában 46 dollárra kerül. Utoljára azonban nem utolsósorban a PC -játékosok számára a nehéz Steam vezérlő, amelyet 15 dollárral diszkontálnak.

Mint mindig, az itt megjegyzett ajánlatokat csak korlátozott időtartamra, vagy amíg a készletek meg nem tartanak, attól függően, hogy melyik fordul elő először. Tehát, ha van egy opciós terméke szűkítve a látnivalókban, ügyeljen arra, hogy gyorsan cselekedjen, mielőtt a szolgáltatások lejárnak. Örülj a megtakarításoknak!

Yi vezeték nélküli IP kamera (29,99 USD, általában 39,99 USD)

Megvan az intelligens izzók, valamint a kapcsolt aljzatok az otthonban, most már teljesen lemenhet a ház automatizálási útján, és megkaphatja a vezeték nélküli biztonsági és biztonsági videokamerát is. Általános nyugalmat biztosít, amely magában foglalja a beépített 720p videofelvételt, valamint a képek eltávolítását, valamint a valós idejű megosztást is, ami azt jelenti, hogy pontosan láthatja, hogy mi történik bármilyen típusú időben.

Vásárlás: Yi vezeték nélküli IP kamera az Amazon -tól: 29,99 USD | Eredeti ár: 40 USD

Anker Ice-Case az iPhone 7-hez (5 USD promóciós kóddal, általában 25,99 USD)

Valójában nem követeli meg, hogy elváljon a vásárlási világgal, hogy olyan helyzetet kapjon, amely nyugalmat kínálhat, valamint magas szintű kényelmet és biztonságot nyújthat az iPhone 7 -hez. Ez az Anker helyzet az egyik legelismertebb kiegészítőből származik Az üzleti vállalkozók számára teljes körű védelmet nyújt, és azt is úgy tervezték, hogy annyira könnyű és vékony legyen, hogy gyakorlatilag észrevehetetlen, amikor a hardveren van.

Győződjön meg arról, hogy a helyzetet a Promóciós kóddal való megfelelés során kapja meg a pénztárnál, hogy csak 5 USD költséggel kapja meg: Shine762.

Vásárlás: Anker Ice-Case az iPhone 7-hez az Amazon-tól: 5 USD | Eredeti ár: 30 USD

Steam Game Controller (34,99 USD, általában 49,99 USD)

Ha azt akarja, hogy új szintű precíziós kezelést szerezzen a nehéz gőzjátékokhoz, akkor minden bizonnyal megköveteli, hogy bemutassa ezt a csodálatosan csodálatos nehéz gőzvezérlőt az életében. Kettős trackpads -ot tartalmaz HD Haptic visszacsatolással, valamint egy olyan rendszert, amely az igazán lejátszott játék során általános kezelést biztosít. Stílusos intelligens, hogy nem kínál semmi forradalmian újat, azonban minden bizonnyal értéke van ennek a vásárlásnak.

Vásárlás: Heavy Steam Game Controller az Amazon -tól: 34,99 USD | Eredeti ár: 50 USD

Puha bőr pénztárca helyzet az iPhone 7 Plus számára (7 USD promóciós kóddal, általában 45,99 USD)

Miért szerezheti magát egy nehéz és műanyag érzésvédő helyzetben a költséges iPhone 7 Plus számára, ha egy kicsit többet fektethet be ebbe a látványos puha bőrérzetbe? Nem csak prémiumnak érzi magát, hanem teljesen látványosnak is tűnik. Különösen az iPhone 7 Plus szem előtt tartásával fejlesztették ki, pontos vágással és stílusával garantálják, hogy a portok és a teljesítményt nem befolyásolják, valamint a kártyáit is ott tárolhatják.

A helyzetet csak 7 dollárért kaphatja meg, ha a Promotion kódot a pénztárnál: i7pcasesnél használja fel.

Vásárlás: Puha bőr pénztárca helyzet az iPhone 7 Plus számára az Amazon -tól: $ 7 | Eredeti ár: 46 USD

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.