A légierő, valamint az AirPods vezeték nélküli töltési helyzete azt hitte, hogy a márciusban

Uncategorized

érkezik minden olyan személy számára, aki előre nézte az Apple kiadását az AirPower vezeték nélküli töltőpadja, valamint az AirPods vezeték nélküli töltési tokja, van néhány nagyszerű hír. a horizont. A potenciálisan kétes, bármennyire potenciálisan pontos, a jelentés azt sugallja, hogy az Apple márciusban tervezi mindkét új kiegészítőt kiadni.

A Finest GET -en belül egy névtelen forrás azt sugallja, hogy az Apple azt tervezi, hogy mindkét új vezeték nélküli kiegészítőt a jövő hónapban kiszorítja a piacra.

Az Apple Post a köztulajdonba bocsátotta a jelentés azt sugallja, hogy az Apple az elkövetkező hetekben megkezdi az ötletes légierő vezeték nélküli töltőpad értékesítését, amely egy tartozék, amely lehetővé teszi több kompatibilis eszközöket, amelyek vezeték nélkül egyidejűleg felszámolódnak anélkül, hogy sorba kell állniuk anélkül, hogy sorba kellene állniuk anélkül Fel kell őket egy bizonyos helyen egy padon, mint például a Qi-alapú töltőkkel. Pontosan ugyanazt a kiadási rutinot állítólag az AirPods új vezeték nélküli töltési helyzetéhez fogják használni.

Ha pontos, ez azt jelzi, hogy minden ügyfél képes lesz arra, hogy egyetlen kiegészítővel vezeték nélkül felszámítsa kompatibilis Apple termékeit. Az Apple iPhone 8, az iPhone 8 Plus, valamint az iPhone X képes mind vezeték nélküli töltésre kompatibilis kiegészítővel. Az Apple Élvezze a 3. sorozatot, valamint az Airpods új vezeték nélküli töltési helyzetét szintén vezeték nélküli felszámolásra képes, ami azt jelzi, hogy mindegyikük harmonikusan ülhet együtt az új légierő -töltőszőnyegen, hogy átvegye az irányítást.

A névtelen forrás szerint a Finest Get-és feltehetően más tisztviselők és felhatalmazott viszonteladók-olyan politikát fognak működtetni, amely szerint az új hardver az interneten, valamint a boltokban történő értékesítés pontosan ugyanabban az időben, amikor az Apple az Apple Elkezdi eladni a felszerelést.

Mindez tökéletesnek tűnik, és feltétlenül élvezetet fog élvezni a leendő fogyasztók körében, amíg el nem gondolja, hogy az aggodalomra okot adó közzététel nem volt pontosan megbízható a múltban, ahol az előrejelzéseket érinti. Az Apple egyének néhány extra hírre vártak a légierővel kapcsolatban, figyelembe véve, hogy eredetileg szeptemberben fedezték fel az Apple Media rendezvénye során.

A Tim Cook üzlete szorosan megragadta, amikor a hardver valóban a piacra kerül, de ha ez a tippelő kiderül, hogy megérti, miről beszél, akkor a kiadás hamarosan, mint később lesz.

(Forrás: Az Apple Post)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

iOS 12 hangulatjelek: Vizsgálja meg itt mind a 150+ új karaktert, ideális

iOS 11.3 Public Beta 2 letöltés / OTA frissítés megjelent

Letöltés: iOS 11.3 Beta 2 IPSW, OTA kiadták a tesztelésre

IOS 11.2.5 Jailbreak: Adam Donenfeld iOS 11.2.2 A sebezhetőség új felszabadító eszközt eredményezhet

Töltse le az iOS 11.2.5 végleges IPSW linkeket, OTA frissítést az iPhone -hoz, iPad, iPod Touch készülékéhez

Leminősítés iOS 11.2.5 -re iOS 11.2.2 -re a leendő jövőbeli jailbreak számára, itt van

Jailbreak iOS 11.2.5 / 11.2.2 / 11.2.1 az iPhone -on, valamint az iPad [Állapotfrissítés]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 az iPhone X, 8, 7, iPad liberios felhasználásával [frissítve]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web összes jelenlegi áramáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published.