Az iPhone 4 N90AP prototípus az eBay -en, egy csodálatos logóval rendelkezik a hátsó oldalon [videó]

Uncategorized

Emlékezz a 2010 -es fantasztikus iPhone prototípus -botrányra Megvásárolta, megfigyelte minden sarkot és rágcsálást, és az iPhone 4 -ként kinyilatkoztatta a világnak? Hát persze, hogy. Nos, ma egy másik iPhone 4 prototípus felbukkant. Nézze meg a részleteket az ugrás után.

A hír a 9to5Mac-ból származik egy rövid bejegyzés formájában, amelyben fényképeket tesznek a prototípusról, és a gyakorlati időt egy videó formájában rögzítik.

Az N90AP modellszámmal a prototípus olyan kialakítású, amely pontosan pontosan megegyezik az iPhone 4 végső kialakításával, kivéve az alján lévő csavarok hiányát; Ehelyett a hát egy bilincs a típuson. Ezenkívül ahelyett, hogy a tipikus Apple logóval hátul lenne, egy logónak látszik, egy halálcsillag.

Az eredeti poszter szerint a prototípus összes alkatrésze eredeti, kivéve az akkumulátort, amelyet a plakát egy OEM iPhone akkumulátorra cserélt.

Különböző szoftver-szempontból is! A tipikus Springboard Home Launcher helyett az ikonhálózatával a prototípus a Switchboard futtatása, amely az iPhone teszteléséhez készült szerszámkészlet.

Itt vannak fotók a hardverről:

Ha ezt a prototípust felfedték az iPhone 4 hivatalos bejelentése előtt, akkor valóban valami lenne. Mivel nem erről van szó, nem kínál sok sokkértéket. Az egyetlen dolog, amit érdekesnek találunk benne, a tesztelési eszközök kapcsolótábla -készlete.

A 9to5Mac csapatának egyik tagjának gyakorlati ideje volt az egységgel. Az alábbiakban beágyazott videóban láthatja a benyomásait:

Az elem valójában továbbra is eladó, így továbbadhat az eBay oldalán, és megadhatja az ajánlatát. A jelenlegi ajánlat 4500 USD. Csak az amerikai lakosok jogosultak megvásárolni. Ha 10 000 USD -je van, akkor most a legjobban megvásárolhatja a terméket.

Milyen haszna van? Nos, ezt a valós világhasználatnak nincs, amennyire meg tudom mondani, de ez jó gyűjtőelem lenne a gazdag geeks számára.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.