iOS 7 GM Letöltési linkek, hogy ma élőben legyen, a nyilvános kiadás dátuma szeptember 18 -án

Uncategorized

. Most hivatalos, iOS 7 GM letöltési linkek ma élő lesznek a dev központban, amint azt az Apple igazolja a média rendezvényén. Az idei WWDC júniusban először feltárva az iOS 7 készen áll a nyilvános fogyasztásra, miután elérte a GM színpadot, és szeptember 18 -tól nyilvánosan elérhetővé válik a kompatibilis iPhone, iPad és iPod Touch eszközökhöz.

Az Apple ezúttal sok módosítást hajtott végre a neves mobil szoftverében, a látható pedig a megújult felhasználói felület. A Skeuomorphizmus hamarosan távoli memóriává válik Jony Ive Grand átalakításának köszönhetően, amely az egész lapos formákat és tiszta vonalakat látja.

Több béta után a szoftver készen áll a legfontosabb időre, és mivel az iOS 6 -at a vita során borították, köszönhetően a MAPS alkalmazásnak – olyasmi, amely megkövetelte Tim Cook vezérigazgatóját nyilvános bocsánatkérésbe – az Apple reméli, hogy a legújabb és a legnagyobb a legfrissebb. A verzió elengedhetetlen, mint egy akadály nélkül.

Az esztétikai nagyjavítás mellett az iOS 7 rengeteg új és izgalmas tulajdonságot hoz. Közülük a menedzsment központ, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy egyszerűen válthassanak az olyan alapvető funkciók, mint a Wi-Fi és a Bluetooth, anélkül, hogy beszélnének a Beállítások alkalmazásával.

A mappákat, amelyek először az iOS 4 -vel együtt játszottak, szintén meghosszabbították, lehetővé téve az egyének számára, hogy sokkal többet adjanak hozzá, mint a meglehetősen szúrós maximum tizenkét alkalmazás. Azok a napok, amikor több mappára van szükség, hogy egy nagy játékgyűjteményt tartsanak, véget ért, és általában simább animációkkal a kompatibilis eszközökkel rendelkezőknek rengeteg várakozással kell rendelkezniük.

További információkért nézze meg az összes új iOS 7 funkció átfogó bejegyzését, amelyet visszatértünk, amikor azt először a WWDC -n mutattuk be.

Az iOS 7 csak bizonyos iPhone, iPad és iPod touch eszközöknél fog működni. Szeptember 18-tól kezdve azoknak, akik frissíteni akarják a szoftverüket, egy iPhone 4 vagy újabb, iPad 2 vagy újabb, vagy az iPod Touch legújabb modelljének, az ötödik generációs modellnek kell lennie. Tehát ha iPhone 3GS vagy idősebb, IPOD Touch negyedik vagy annál idősebb, vagy az eredeti iPad ringat, akkor frissítenie kell a hardverét, hogy örömmel szolgáljon a korábban említett iOS 7 előnyeivel. Nézze meg az iOS 7 kompatibilitási diagramját az iPhone, iPads és iPod érintések esetén.

Tájékoztatjuk Önt az iOS 7 GM kiadásáról, amikor ma is élőben megy a Dev Center -en, tehát maradjon velünk itt a Redmond Pie -nél!

X1 frissítés: Az iOS 7 GM élő! Töltse le az iOS 7 GM -et iPhone, iPad és iPod Touch készülékhez!

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.