Technikai ajánlatok: 100 dollár a Nexus 6p, az iPhone 6s vezeték nélküli töltési tok+PAD, Apple Watch Bands, More

Uncategorized

Valójában kiváló innovációs ajánlatokkal rendelkezünk a hűséges olvasóközönséghez. Az ízléseitől függetlenül olyan ajánlataink vannak, amelyek minden költségvetést kialakítanak, beleértve egy rendkívül hasznos vízálló táskát az okostelefonok széles skálájához, egy olyan készlet mellett, amely tartalmazza az iPhone 6S tulajdonosok követelményeit, hogy a készülékeik regisztráljanak a Qi vezeték nélküli töltési szabvány. Fogd meg őket most, mielőtt eltűnnek.

Várj, van még! Ha rajongója vagy a Vanilla Android élménynek, és új telefont keres, ellenőrizze a csodálatos Google/Huawei Nexus 6P -t, fantasztikus 100 dolláros kedvezményt. Ugyanígy van egy remek Bit Bluetooth távirányító, amely párosítható az okostelefonhoz, és rendkívül hasznosnak bizonyulhat, ha a telefonját VR fejhallgatóba helyezi. Végül azonban nem utolsósorban, a Hermes-szerű harmadik féltől származó Apple Watch Bands csomag kötelező pénztár!

A nap válogatása? Nos, ha Apple Watch tulajdonosa vagy, akkor nehéz lenne, ha ezt a harmadik féltől származó Hermes-szerű Apple Watch Bands Pack Pack Aswing, amely egyetlen túrát, kettős turnét, valamint a bőrben lévő mandzsetta karkötőt tartalmaz-mindegyik egyben egyben – Költség? Csak 37 dollár mindháromért. A Nexus 6P ajánlat 100 dolláros diszkontrátával sem slouch.

Mint mindig is, az itt felsorolt ​​ajánlatok időérzékenyek, valamint egy napra is nagyszerűek, vagy amíg a készletek utolsóak lesznek, attól függően, hogy melyik jön az előbb. Tehát ha van itt egy termék, akkor a szíved be van állítva, akkor gyorsan cselekedjen, mielőtt az ajánlat lejár. Élvezze a megtakarításokat!

Huawei Nexus 6p, 32 GB, nyitott (399,00 USD, általában 499,99 USD)

Ha egy gyönyörű, nyitott és rendkívül teljesítményű Android okostelefon piacán van, a világ legszembetűnőbb mobil operációs rendszerének futtatására, valamint kiváló hardverrel csomagolva, akkor a Nexus 6P érdemes megfontolást. A Google/Huawei Bit Beauty egy 5,7 hüvelykes WQHD kijelzőt tartalmaz, a hátrafelé néző 12 megapixeles kamera mellett, 32 GB belső tárolót, valamint lenyűgöző grafitban is.

Vásárlás: Huawei Nexus 6p, 32 GB, az Amazon -tól feloldva: 399 USD | Eredeti ár: 500 USD

Qi vezeték nélküli töltőpad+tok iPhone 6/6 -hoz (37,99 USD, általában 109,95 USD)

Az Apple iPhone 6/6s nem tartalmazhatja a vezeték nélküli töltést, azonban ez nem azt jelenti, hogy Önnek az iPhone tulajdonosának követelménye, hogy kihagyja az eszköz feltöltésének rendkívül praktikus technikáját. Ez a Qi vezeték nélküli töltőkészlet bármihez tartozik, amire szükség van az egyénnek, hogy az Apple iPhone vezeték nélküli töltése képes legyen a mellékelt töltőpadnak és egy gyönyörű helyzetnek köszönhetően az eszköz kialakításához.

Vásárlás: Qi vezeték nélküli töltőpad+tok iPhone 6/6 -hoz az Amazon -tól: 37,99 USD | Eredeti ár: 109,95 USD

Harmadik fél hermes-szerű Apple Watch Bands Pack (36,99 USD, általában 69,99 USD)

Ha módosítja a zenekarot az Apple Watch-en, azonban azt akarja, hogy valóban vásároljon egy extra zenekarot, amely többet fizet, mint maga az óra, akkor néha szükségessé válik a harmadik fél együttes opcióinak áttekintése, mint például ezek, mint például ezek, mint például – A csomag magában foglalja a Hermes-szerű Single Tour-ot, a Double Tour-ot, valamint a mandzsetta karkötő stílusú zenekarokat. Bármely típusú stílus és stílus megvásárlása ebben a színben hivatalosan az Apple -től vagy a Hermes -től a 490 dolláros jelölés körül visszatartja Önt, ami azonnal abszolút alkuként helyezkedik el, mindháromért 37 dollárért.

Vásárlás: Harmadik fél hermes-szerű Apple Watch Bands csomagja az Amazon-tól: 36,99 USD | Eredeti ár: 70 USD

Mini Bluetooth vezérlő okostelefon -VR fejhallgatóhoz (12,99 USD, általában 29,99 USD)

Ez a Bit Mini Bluetooth vezérlő rendkívül hasznos lehet sok eszközhöz sok felhasználási eset keretében, azonban különösen akkor, ha okostelefonját online igazságfedélbe helyezi, és azt is meg akarja kezelni, anélkül, hogy a fárasztóval kellene menni Eliminálási és visszahelyezés folyamata. Ez magában foglalja a kiváló bites ergonómiai kialakítást, valamint egy beépített újratölthető akkumulátort, amely akár 20 órás felhasználást is biztosíthat.

Vásárlás: Mini Bluetooth vezérlő okostelefon -VR fejhallgatókhoz az Amazon -tól: 12,99 USD | Eredeti ár: 30 USD

Univerzális vízálló okostelefon -védő táska (7,49 USD, általában $ 9.99)

Ez az az évszak, amikor az emberek elkezdenek tervezni a nyári ünnepeket, és a világ minden tájáról elindulnak a nap, a homok és a frolics böngészés közben. Nagyon sokunk számára ez a nyári ünnep magában foglalja a medencében vagy a meleg, napfényes tengeren való pihenés további előnyeit, ugyanakkor magában foglalja az okostelefonok kidobásának hozzáadott veszélyét a tengerben, mivel felhasználjuk őket a zene közvetítésére vagy a vételre. Fotók. Szerencsére ez a rendkívül praktikus bitű mobilitási táska lényegében egy vízálló tasak, amely számos okostelefonot tartalmaz, hogy a vízhatástól való kockázatmentes maradjon.

Vásárlás: Univerzális vízálló okostelefon -védő táska az Amazon -tól: 7,49 USD | Eredeti ár: 10 USD

Megfelelhet velünk a Twitteren, adjon hozzá minket a Circl -heznull

Leave a Reply

Your email address will not be published.