A Workintool Watermark Radír értékelése, valamint a részletek – A legfinomabb ingyenes vízjel -tisztító

Uncategorized

manapság úgy tűnik, hogy mindenki káprázatos fényképeket és videókat kíván készíteni, valamint közzétenni őket a közösségi hálózati platformokon. Most képzelje el ezt a forgatókönyvet. Letölt valamit más webhelyekről, valamint újra szerkeszteni, és megosztani azokat a barátaival, vagy közzétenni a Tiktok-on, azonban a felfedezés, hogy van egy jelentős és vonzó logó is.

Szeretné elrejteni a vízjelet, hogy megakadályozza a zavarást és javítsa az érzéseket? Itt vagy a megfelelő helyen vagy!

Számos szoftveralkalmazás, valamint az internetes megoldások lehetővé teszi, hogy nagy hatékonyságú módon megszabaduljon a vízjeltől. A WorkIntool Watermark Eraser könnyen használható és ingyenes vízjel-eltávolító.

Ebben a cikkben felfedezheti a munkaintool vízjel -radír specifikációit, előnyeit, valamint hátrányait, képességeit, valamint pontosan arról, hogy miként segíti a vízjelek és a képek vízjeleinek kiküszöbölését.

Általános specifikáció

Workintool vízjel radír alapjai

A Workintool Watermark Eraser egy szakértői vízjel -tisztító, ablakon alapul. A WorkIntool család egyik vezető termékeként-egy szakértői irodai szoftver alkalmazásvállalatban, folytatja a gyakorlati funkciók hagyományos stílusát, amely egy tartós ingyenes próbaverziót alapít. A letöltés és a telepítés után egy intuitív felületet fog látni regisztráció nélkül. Érett innovációja lehetővé teszi az egyének számára, hogy néhány másodperc alatt bármilyen típusú elmosódás nélkül kiküszöböljék a vízjeleket a videókból, valamint a képeket. Ezenkívül videószerkesztő szoftverként is működik, amely képes videóvágáshoz, videó átméretezéséhez, képszerkesztéshez, valamint képforgatáshoz.

Képesség

Ebben a szakaszban kidolgozzuk a Workintool Watermark Rader elsődleges jellemzőit, amelyek segíthetnek Önnek. Amellett, hogy pontosan mutassa meg, hogyan lehet kiküszöbölni a nem kívánt vízjeleket, például logókat, képeket, bélyegeket, valamint a képek és a videók szövegét. Az extra funkciókat, például a vízjelek hozzáadását, valamint a képek szerkesztését is bemutatják.

Távolítsa el a vízjelet a fotóról

A vízjel -tisztító eszköz telepítése után követeli a vízjel kiküszöbölését a képből, valamint egy képet importálva ebbe az alkalmazásba. Négy kiküszöbölhető üzemmód elérhető, AI, sima, él és textúra. Az eliminációs mód kiválasztása után, majd válassza ki vagy festse ki a vízjeleket. Használhatja az egérkeréket a kép nagyításához, valamint a vízmarking terület finomításához. Még egy több vízjelű kép is törölhető egyszerre. Ha elégedett az eredményével, kattintson a Mentés elemre a kép exportálásához.

AI: Az alapértelmezett vízjel kiküszöbölési módja, amelyet az AI technológia kiszámít, hogy a legtermészetesebb hatást biztosítsa.

Sima: Az él pixeleket használja a vízjelek egyetlen színű képből történő kiküszöbölésére.

Edge: Ez a mód szintén megfelelő az egyetlen színű fotókhoz. Kiválaszthatja a színeket a választásból, és kitöltheti a vízjelet belülről kívülről.

Textúra: A sima és az élhez viszonyítva a szerkezeti mód természetesebb, valamint a vegyes színű képekhez illeszkedik.

Távolítsa el a vízjelet a videóból

A videó vízjel eltávolításához szükség van arra, hogy kihasználja a vízjel eltávolítását a videó funkcióból. Ezután töltsön fel egy videót, és készítsen választást. A vízjel kiküszöbölésének időtartama állítható. A választás meghozatala és az időtartam beállítása után kattintson a Mentés elemre a videó exportálásához. Ennek ellenére lehetővé teszi az egyének számára, hogy megszabaduljanak több vízjeltől, amikor egy videóban számos vízjel található.

Adjon hozzá vízjelet a fotóhoz/videóhoz

Amellett, hogy kiküszöböljük a képekből és a videókból származó vízjelekből, ez a vízjel eszköz szintén lehetővé teszi az egyének számára, hogy vízjeleket adjanak a képekhez és a videókhoz. A szöveges vízjel, valamint a kép vízjele hozzáadható, amikor gond nélkül. A vízjel stílus, mint a szín, a betűkészlet, a méret, a szög, az átlátszóság és az elrendezés, az Ön rendelkezésére áll. Csak egy vízjel hozzáadásához, a teljes képhez történő beillesztéséhez vagy a különböző vízjelek beillesztéséhez válasszon egy képbe vagy egy videóba. Ennek ellenére, ha vízjelet adunk a videókhoz, kiválogatható, hogy melyik részben szeretné megjeleníteni a vízjelet.

Kép szerkesztése

A Workintool vízjel -radírok szinte bármit is lefednek. A vízjelfeldolgozás kivételével a képszerkesztési funkció szintén játszik szerepet. Fedezze fel a kép szerkesztési funkcióját az elsődleges felületen, és töltsön fel egy képet. Ezután felhasználhatja ezt a képszerkesztő eszközt lenyűgöző grafikák előállításához nyomás nélkül. Jellemzői között szerepel, azonban nem korlátozódnak a következőkre.

Vágjon el egy képet bármilyen méretre.

Átméretezze a fényképet a Facebook, az Instagram, valamint a Twitter követelményei szerint.

Adjon hozzá szűrőket, kereteket, átfedéseket, matricákat és szöveget egy fotóhoz.

Rajzoljon egy képet.

Homog a kép.

Állítsa be a fotófestékeket, az expozíciót, a telítettséget stb.null

Leave a Reply

Your email address will not be published.