Egy nem kiadott Apple Silicon IMAC megjelent az új Xcode baleseti naplókban

Uncategorized

A pletykákban az Apple azon dolgozik, hogy új IMAC -t szerezzen a piacra, valamint most egy bejelentés nélküli termék megjelent egy Xcode baleseti naplóban.

Mivel az Apple az összes gép Apple Silicon verzióiba való áthelyezésre áll, az IMAC az egyik a következő, hogy napot kapjon.

Most egy Xcode baleseti napló nem jelentett be egy bejelentés nélküli IMAC ARM-64 kódot. A fejlesztő, Dennis Oberhoff, megtalálta a közelgő Apple Desktop számítógépet, amely rendkívül saját testreszabott chipjét futtatja.

Az IMAC Apple testreszabott szilikonját már régóta pletykálják, és nem olyan trükk, hogy végül az iPhone-készítő összes számítógépes gépét ezek a testreszabott chipek táplálják. Látható -e, hogy ez az iMac specifikus funkcióban M1 chip vagy valami teljesen új.

A baleseti napló bemutató képernyőképe egyértelműen megemlíti, hogy valahol létezik egy IMAC, amely a MacOS 11.2.1-et, valamint az ARM-64-et futtatja.

Vagy legalábbis valami, amit önmagában jelentenek, megteszi. Ez nem lenne az első alkalom, hogy egy még nem kiadott Mac -t ilyen módon megszüntették, valamint az Apple -rel várhatóan a jövő hónapban média rendezvényt tartanak. Lehetséges, hogy az Apple Silicon iMac a sarkon van.

Az Apple nemrégiben abbahagyta az iMac Pro -t, néhányan azt sugallta, hogy az ok egy közeledő alma -szilícium iMac volt, amely tönkreteszi a referenciaértékekben.

(VIA: 9to5Mac)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Hogyan kell börtönbe kerülni az iOS 14.3 -at az UNC0VER V6.0.0 -val az iPhone 12 -en, az Altstore használatával

Töltse le az UNC0VER V6.0.0 IPA iPhone 12 Jailbreak IOS 14.3 -hoz

Szeretne leminősíteni iOS 14.3 -ra az iOS 14.4 -től az UNC0ver Jailbreak esetében? Íme, amit igényelhet, hogy tudd

Jailbreak iOS 14.4.

Letöltés: iOS 14.4 végleges IPSW linkek, OTA profiladatok az iPados 14.4 -rel együtt

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 14.4 -et az egyszerű módszer [oktatóanyag]

Hogyan lehet javítani a gyenge iOS 14 akkumulátor -élettartamot [Útmutató]

Könnyen konvertálja a gyár vezetékes alma carplay -t vezeték nélküli alma carplay -ként az autójában és teherautójában, itt van

iPhone 12 / Pro képernyővédő edzett üveggel: Itt vannak a legjobbak

A legjobb iPhone 12, 12 Pro helyzet vékony, pénztárcával, ultravékony kialakítással? Itt vannak a legnépszerűbb válogatásunk [lista]

A legjobb iPhone 12 kis képernyővédő: Itt van egy tőzsdei jegyzés, amelyet érdemes ellenőrizni

A legjobb iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Itt van egy felsorolás, amelyet érdemes ellenőrizni

Apple View EKG alkalmazás Hack: Engedje meg kívülünk az nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legutóbbi naprakészen tartsa magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published.