Az Apple Airpods -ja 139 dollárért kapható, ha gyors

idő elfogy, hogy apád a legjobb apák napi jelenléte, valamint egy pár Airpod is meglehetősen nagy tét. Jelenleg az Amazon mindössze 139 dollárért elad egy párot a töltési helyzettel.

Általában ezek körülbelül 160 dollárért kínálnának, tehát ma 20 vagy 13% -ot takarít meg. Nem követeli meg, hogy bármilyen típusú diszkontráta-kódba kerüljön, vagy bármely típusú kuponot is be lehet használni, hogy kihasználhassa ezt a költséget. Adja hozzá az Airpods -ot a kosárhoz, ellenőrizze, és várjon.

Vásárlás: Apple Airpods töltési helyzettel az Amazon -tól: 139 USD | Eredeti ár: 160 USD

Az írás idején több mint 72 000 értékelés történik ezekre az Airpod -okra az Amazonon. A lehetséges ötből 4,5 csillagos pontszámmal nem lehet olyan kérdés, hogy pontosan milyen figyelemre méltó az Airpods. Azonnal párosulnak az ICloud -fiókjához rendelt összes eszközzel, valamint a készülékek közötti változások olyan egyszerűek, amennyire csak lehet. Nincs harc itt a Bluetooth párosítással!

Ez a pár Airpod is támogatja a „Hey Siri” előadást, amely lehetővé teszi a digitális asszisztens meghívását anélkül, hogy a kezét felhasználná. Mindez lehetővé teszi az Apple H1 chip, amely ezeken a dolgokon belül ül, és valószínűleg a mai piacon a legjobb vezeték nélküli fülhallgató. Különösen, ha valaki az Apple ökoszisztémájában vagy.

Az ökoszisztémáról beszélve, az AirPods töltését villámkábel kezeli, és pontosan ugyanazt a kábelt használhatja, amelyet az iPhone és az iPad felszámításához használ.

Az AirPods kiváló ajándék bárki számára, és most már lehetősége van arra, hogy valóban vezeték nélküli fülhallgatóval zsákmányoljon az apák napján.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Jailbreak iOS 13.5.1.

A legjobb cydia repos, valamint az iOS 13.5 jailbreak unc0ver forrásai

IOS 13.5 Jailbreak csípések kompatibilis az UNC0VER 5.0.X -vel [LIST]

Jailbreak iOS 13.5 az iPhone 11 -en, Pro Max, SE, iPad Pro, inkább az UNC0VER 5.0.0 használatával [oktatóanyag]

iPhone SE 2 2020 képernyővédő: Itt van a legjobb, amit ma megvásárolhat [lista]

KODI 18.7 IPA APK LETÖLTÉS IOS 13 / iPados 13 -hoz, Android megjelent

Futtasson több 2 WhatsApp -fiók számát 1 iPhone -on, a helyes módon, a következő

Letöltés: iOS 13.5.1 IPSW linkek, az OTA frissítés az iPhone -hoz, valamint az iPad -hez.

Jailbreak iOS 13.5, számítógép nélkül vagy nincs, itt van

Leminősítés iOS 13.5.1 -re a Jailbreak IOS 13.5 -re, míg az Apple még mindig aláírja a firmware -t

Az Apple Watch EKG alkalmazás hack: Engedje meg az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legújabb oldalán frissítse magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published.