A Google új rácsszakaszot hoz az Android alkalmazásba az eredmények

Uncategorized

böngészéshez, ha a Google nemrégiben kereste az alkalmazást, akkor valószínűleg valószínűleg találkozott néhány módosítással a Google böngészési eredményeiben. Ha böngészik az alkalmazás osztályozását, valamint a Google Tallózó sávban szereplő vizsgálatot, amelyet az Android -eszköz felhasználásával az „Apps” kulcsfontosságú kifejezés ad, akkor egy új szakasz jelenik meg, amely közvetlenül a tipikus eredmények felett jelenik meg.

Ez az új szakasz egy releváns alkalmazások gyönyörű új rácsából áll a Play Áruházból, valamint közvetlenül a Google eredmények oldalán található hirdetési szakasz alatt jelenik meg.

Ez az új frissítés nagyon hasznosnak tűnik, ha alkalmazást keres. Amikor kibővíti a részt, megmutatja az összes megfelelő alkalmazást a böngészési lekérdezéshez. Ezt a böngészési eredményt kaphatja, amikor olyan osztályozási nevet ír be, mint például térképek, kamera, játék stb.

Az eredmények képernyőként szolgálnak az osztályozási alkalmazásokról, például az ikonokról, a pontszámokról, valamint a letöltések számáról. Az összes alkalmazás megtekintéséhez rákattinthat a Broaden gombra, hogy végtelen felsorolást kapjon a böngészéshez társított alkalmazásokról anélkül, hogy belépne a Play Áruházba. Ugyanakkor egy alkalmazás beállításához szükség van az alkalmazáscsempe átkattintására, és a Play Áruház listájára irányul.

Úgy tűnik, hogy a Google népszerűsíti az Android alkalmazásokat a böngészési eredményekkel, valamint a legfontosabb, hogy ez lehetővé teszi az alkalmazásokhoz való hozzáférést gyorsan, és ezért a böngészési élményt eredményessé teszi. Ez a frissítés most csak az Android készülékeken látható. A PC -ről vagy iPhone -ról böngészés a normál eredményeket mutatja.

Ez a frissítés mindenki számára lassan gördül fel. Tehát ha nem látja az extra elrendezést, akkor hamarosan megjelenik az Android Talling eredményeiben. Mondja el nekünk a frissítés tapasztalatait. Örülnénk, ha hallunk rólad.

A szerkesztő válogatása: Javítsa meg a Google Play Áruház hibáit az Android készülékeken

Leave a Reply

Your email address will not be published.