A Galaxy S2 GT-I9100 (2013)

Uncategorized

legjobb testreszabott ROM-jai a Droidviews-nál mindig megpróbáljuk a látogatóinknak az Android legjobbjait biztosítani. Csakúgy, mint a telefonján a Bloatware nem kedveli, az összes lényegtelen dolgotól távol tartjuk itt. Ezzel a felbontással a fejünk hátterében csak azokat a dolgokat fedjük le, amelyek a gyakorlati felhasználók többségének érdeklődési körét fedjük le. És ezért hittem, hogy össze kell állítanom a Samsung Galaxy S2 GT-I9100 legjobb testreszabott ROM-jainak felsorolását.

Nehézen dolgozunk annak érdekében, hogy a mobil életét kissé egyszerűbbé tegyük, és ha erre elindítottuk a legfinomabb testreszabott ROM -sorozatokat, annak biztosítása érdekében, hogy valamilyen vagy más módon segítsünk Önnek, és válasszuk ki azt, ami a legfinomabb az Ön számára. Már közzétettünk egy rövid cikket (2013. augusztusban), amely a Galaxy S2 néhány legjobban teljesítő testreszabott ROM -ját értékelte.

Hosszú idő telt el, mert akkor is kissé kihívást jelentett számunkra a régebbi üzenet frissítése. Amellett, hogy ebből az okból is itt vagyunk, még egy legfinomabb testreszabott romokkal a Samsung számára, amikor a bestseller telefon a Galaxy S2-vel. A Gadget nemrégiben frissítették az Android 4.1.2 Jelly Bean firmware -re, valamint az általa hozott új funkciók javították a telefon használhatóságát. Ugyanakkor ugyanabban az időben a Jelly Bean Update szintén kissé lassabbá tette a modulot.

A telefonjára telepített nagyszerű, testreszabott ROM -mal nemcsak felgyorsíthatja a Galaxy S2 -t, ugyanakkor sokkal jobb akkumulátor -élettartamot kap, mint a készlet firmware. Sőt, a testreszabott ROM -ok sokkal több tartományt biztosítanak a témákkal és a modokkal. Sok ROM-tervező hajlamos kiküszöbölni a Bloatware-nek nevezett kevésbé vagy nem használt alkalmazásokat a ROM-okból. valamint ezért sokkal több helyet kap, sokkal üres RAM -ot, valamint gyorsabb és sima teljesítményt.

Ha böngészi az internetet, akkor számos testreszabott ROM -ot fedezhet fel a Galaxy S2 -hez, valamint ez a ROM -os rengeteg minden bizonnyal megzavarja Önt, és rendkívül kihívást jelent egy nagyszerű ROM kiválasztása, amely megfelel az ízlésnek és a követelményeknek. Az alábbiakban említett összes ROM -ot kiértékelték, és sokkal jobban fedezték fel a gyors teljesítményt, valamint a nagyszerű akkumulátor biztonsági mentést. Kiértékeljük a leginkább beszélt 13 ROM -ot, és sok nagyszerűt választottunk az Ön számára.

Gyökerje a Samsung Galaxy S2 -t

Felhívjuk figyelmét, hogy ahhoz, hogy egy testreszabott ROM -ot beállítson a Samsung Galaxy S2 -en, először gyökerezik. Ezenkívül Önnek is követelménye van egy testreszabott gyógyítás, például ClockworkMod vagy TWRP beállításának, mivel a testreszabott ROM -nak vagy MOD -nak testreszabott helyreállításra van szüksége. Ha még gyökerezte a Galaxy S2 -jét, akkor végezze el most, ha a linknek megfelelően gyökerező útmutatóinkat használja.

Hogyan kell gyökerezni a samsung galaxy s2 -t

Olvassa el is

Tennivalók korábban, valamint egy ROM telepítése után

Hogyan állíthatunk be testreszabott ROM-okat a Galaxy S2 GT-I9100-on:

Készítmények

Töltse le az előnyben részesített testreszabott ROM -ot és a Google Apps (ha van) zip -csomagot alulról, valamint másolja az adatokat a Galaxy S2 külső SD -kártya -tárolójába. Ne húzza ki a cipzárat.

Készítsen biztonsági másolatot alkalmazásait, névjegyeit, üzeneteit, valamint az összes többi adatot, amelyet a telefon belső tárolása során tartanak. Készíthet biztonsági másolatot gyakorlatilag bármi felhasználva, hogy ezeknek a teljesen ingyenes biztonsági mentési alkalmazásoknak az Android számára a biztonsági másolatot rendkívül egyszerűvé teszik.

Töltse fel a telefon akkumulátorát legalább 60% -ra.

Kapcsolja be az USB hibakeresését a Galaxy S2 -en a Beállítások> Designer választási lehetőségekből, és ellenőrizze a dobozt.

Telepítési lépések: Most tartsa be a betartást a lépésekkel, hogy a telefonon testreszabott ROM-ot állítson be

Másolja a ROM -ot, valamint a GAPPS -adatokat a telefon Outs SD -jére.

Kapcsolja ki a készüléket, és indítsa el a CWM gyógyító módba: Nyomja meg, és tartsa be a hangerővel + otthoni kulcsokat egyszerre, majd nyomja meg a bekapcsoló gombot. Tartsa a három titkot nyomva, amíg az induló képernyőn a „Samsung Galaxy S II” logó kétszer villog, amelyet egy ilyen képernyő teljesít:

Használja a kötetet, valamint az energiatitkákat a görgetéshez, valamint válasszon egy opciót/fájlt a gyógyító módban.

Fontos: Ne ne felejtse el emlékezni a jelenlegi ROM -ról, hogy megbizonyosodjon arról, hogy később visszahozhatja azt a helyzetben, hogy nem tetszik az új ROM, vagy a telepítési eljárás során valamilyen pontra ragadt.

Amikor a biztonsági mentés befejeződött, térjen vissza az elsődleges menübe, és görgessen lefelé az „adatok törlése/gyári alaphelyzetbe állítása”, valamint ellenőrizze a választást.

Ezután látogasson el a „Cache Partíció törlése” elemre, valamint végezze el a törlést.

Most nyissa meg a „Advanced” választást, valamint a „törölje a Dalvik Cache” -t

Miután elvégezte a 3 törlést, a fentiek szerint, térjen vissza a Healing elsődleges menüjébe, és válassza a „ZIP telepítése az SDCARD -ból> Válassza a ZIP lehetőséget az SDCARD -ból” opció lehetőséget. Keresse meg a ROM -adatokat, és válassza ki.

A ROM most telepítve lesz. Várjon, amíg a telepítés befejeződik.

Ha a ROM -nak szintén szüksége van a Google alkalmazások telepítésére, válassza a „ZIP telepítése az SDCARD -ból> Válassza ki a ZIP -t az SDCARD -ból” lehetőséget, és állítsa be a GAPPS csomagot, és állítsa be a GAPPS csomagotnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.