A 11.11 -es ügylet hatalmas 106 dolláros kedvezményt ad az iPad Pro Magic billentyűzetnek

, ha az Apple iPad Pro Magic billentyűzete általában kissé túl gazdag, akkor ez az üzlet csak a legjobb időben jött volna létre! Most a legjobb, mert az a személy, aki minden bizonnyal korlátozott időtartamú lesz, a 12,9 hüvelykes iPad Pro varázslatos billentyűzete jelenleg mindössze 242,99 dollárra csökken.

Ha azt akarja hinni az Apple Marketing eszközhöz – és őszintén szólva, ebben az esetben minden bizonnyal meg kellene -, akkor a Magic Billentyoard ideális társa az iPad Pro számára. Alapvetően kibővíti az iPad Pro képességét, és teljesen működőképes laptopmá változtatja, pontos bemenetekkel. Kényelmes, reagáló gépelési élményt nyújt, és egy trackpad, amely vadonatúj módszereket nyit meg a munka és az iPad interfész kapcsolatához.

A Magic billentyűzet USB-C porthoz tartozik a töltéshez, a háttérvilágítású kulcsokhoz, hogy teljes hozzáférést biztosítson a billentyűzethez minden fényviszonyban, valamint az elülső és a hátvédelem, hogy a drága iPad Pro gyönyörű állapotban maradjon. Az Apple kifejlesztette a mágikus billentyűzetet is, amely egy gátló konzolos kialakítású, amely lehetővé teszi az iPad Pro mágneses rögzítését. Ezenkívül lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen beállítsa a látási szöget, hogy a legjobb munkatapasztalatot kapja.

Ez a konkrét mágikus billentyűzet kompatibilitást biztosít a 12,9 hüvelykes iPad Pro, a harmadik generációval és a fentiekkel. Ha olyan minőségi, prémium Apple tartozékot keres, amely tökéletesen kiegészíti az iPad Pro -t, akkor ez minden bizonnyal! És meg kell szereznie, hogy jelentősen csökkentett áron kapja meg.

Mindent, amit tudnod kell, az alábbi közvetlen linken található. Nincsenek kedvezménykódok vagy kedvezményes kuponok, de az áremelkedés előtt sietve kell cselekednie.

Vásárlás: Apple Magic billentyűzet 12,9 hüvelykes iPad Pro ötödik generációhoz az Amazon-tól: 242,99 USD | Eredeti ár: 349 USD

Ön is szeretné megnézni:

Töltse le a Windows 11 Pro ISO fájlt a Microsoft termékének nélkülözhetetlen terméke nélkül

Erő letöltése a Windows 11 teljesen ingyenes frissítésre most, a következők:

A Windows 11 telepítése Mac -en a Boot Camp -rel ma

Töltse le a Windows 11 telepítő asszisztensét a számítógépére

Hogyan lehet frissíteni a Windows 11 -re a Windows 10 -ből ingyen

A rendszerindító Windows 11 USB flash meghajtó létrehozása [útmutató]

Letöltés: iOS 15.1 végleges IPSW linkek, OTA profilfájl, valamint az iPados 15.1, most

Jailbreak iOS 15.1 az iPhone és az iPad állapotfrissítésen

A MacOS 12 Monterey Hackintosh telepítése a PC -n [Útmutató]

A legjobb iPhone 13, 13 Pro edzett üvegképernyővédő ma elérhető [lista]

Legjobb iPhone 13, Pro Max 20W USB-C Chargers [lista]

A legnépszerűbb iPhone 13 Pro Max képernyővédők megvásárolhatók [Lista]

A legjobb iPhone 13 / Pro esetek védelme érdekében a legjobban rendelkezésre állnak

Hogyan lehet rögzíteni a rossz iOS 15 akkumulátor élettartamát [útmutató]

Apple View EKG alkalmazás hack: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.