ÁLLAPOS RIASZTÁS: Teckin Power Strip 3 USB portokkal + 3 AC üzlet 15 dollárra

Uncategorized

kedvezményes azok számára, akik alkalmazkodóképességet és sokkal több energiát igényelnek Amazon mindössze 15 dollárért. A fogyasztók általában azt várhatják el, hogy a 20 dolláros jelölés körül fizetnek ehhez az energiatartozékért, így mérsékelt, de túl érdemes kedvezmény.

A dolgokkal szemben ez a teckin -termék úgy néz ki, mint amit történelmileg „hosszabbító kábelnek” hívnánk, mivel egy fali aljzatba csatlakozik, hosszú kábelrel rendelkezik, és benne több üzlet van, amelyek lehetővé teszik más kiegészítők tápellátását. Pontosan ez a létezés középpontjában, de a modern generáció hosszabbító kábele, és néhány kritikus kiegészítést kap, amelyeket feltétlenül érdemes figyelembe venni.

Ahelyett, hogy egyszerűen AC -aljzatot használna a hagyományos készülékekhez, ez az asztali teljesítménycsík további 3 USB -portot használ, amelyet túlterhelés védett és sokoldalúság érdekében teremt. Az okostelefonok és táblagépek sok töltője, valamint az otthoni automatizálási hardver hubjait és hidait az USB táplálja, tehát ez a legjobb megoldás a csatlakoztatáshoz, ahelyett, hogy be kell dugnunk egy AC -adapterbe kimenet.

A teljesítménycsík kialakítása azt is jelzi, hogy nagyon hasznos okostelefonként vagy táblagép -tartóként használható. Ez nagyon sokoldalúvá teszi azáltal, hogy lehetővé teszi egy eszközt a fent említett USB -üzletek révén, miközben tájhelyzetben is dokkolták, hogy élvezze a mozgóképeket, vagy továbbra is kölcsönhatásba lépjen az eszközzel. Ez is kicsi és hordozható ahhoz, hogy elcsomagolhassam és „készen álljunk”.

Túlterhelésvédelmet, rövidzárlat-megelőzést, hőállóságot használ, és 1080 joule-ig terjedő túlfeszültség-védelemmel rendelkezik. Függetlenül attól, hogy ezt otthon, irodában, akár amikor a világ minden tájáról utazik, ez egy fantasztikus kis erőszalag, amely sokoldalú, megbízható, és amelyet az összes eszköz biztosítására hoznak létre. Tartsa ide ideálisan az alábbi közvetlen linkről, ügyeljen arra, hogy figyeljen a mellékelt kedvezménykódra.

Vásárlás: Teckin Asztali Power Strip 3 USB -portdal és 3 AC aljzattal az Amazon -tól: 15 USD Di9yig3n kód segítségével | Eredeti ár: 19,99 USD

Ön is szeretné megnézni:

Checkra1n iOS 13.1.2 Jailbreak a CheckM8 kizsákmányolásán alapul, a „bejelentett”

Jailbreak iOS 13.1.2 az iPhone X -en, SE, a CheckM8 kiaknázás használatával.

Letöltés: iOS 13.2 Beta 2 IPSW linkek, OTA frissítés az iPados 13.2 Beta 2 kiadása mellett

Letöltés: iOS 13.1.2 / iPados 13.1.2 IPSW linkek, OTA frissítés iPhone és iPad számára.

Leminősítés iOS 13.1.2 / iPados 13.1.2 -re iOS 13.1.1 / 13.1 / 13.0 / 12.1.4, itt van, hogyan

A legjobb iPhone 11, 11 Pro Max tok vékony, pénztárca, ultravékony kialakítással? Itt vannak a legnépszerűbb válogatásaink [lista]

iPhone 11/11 Pro Max képernyővédő edzett üveggel: Itt vannak a legjobbak

Telepítse a WhatsApp Web -t az iPad -re az iOS 13 és az iPados 13.1 köszönhetően

Jailbreak iOS 13/13.1 Állapotfrissítés [Folyamatosan frissítve a legtöbb aktuális információval]

iOS 13.1 Jailbreak frissítés: A biztonsági tartalom javításai és javításai mélyreható az Apple

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Internől.

Leave a Reply

Your email address will not be published.